| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Çrş 24.11.2004 18:29 Mesaj konusu: Offspring |
|
|
| Buradan devam edebilirsiniz arkadaşlar.RHCP ve Offspring arasında çok fazla tartışma olmaması için yeniden açtım. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Mikado

|
Tarih: Çrş 24.11.2004 18:46 Mesaj konusu: |
|
|
eveeeet.Bencede RHCP ile Offspring'in yanyana durması gereksizdi.
Bu ara ilk msjıda ben atıyorum belkide turkrockdaki en büyük offspring fanı olarak...
Offspringin gelmiş geçmiş hatta belkide gelecekde dahi en iyi şarkısı "pay the man"dir bence onun üstüne tanımam.Allahım o girişteki solo nası bişiydir öle yaaa.şarkının hızlanan kısmına kadar olanki bölüm arabesk gibi...
Dinlemeyenler hangi tarz müzik dinliyosanız dinleyin ama pay the man'in tadına bi bakın o kadar....  _________________ ...Google'da arasan bulamazsın benim gibisini...
En son Mikado tarafından Pts 14.03.2005 7:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
FeaR_MuadDib Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 25.11.2004 18:18 Mesaj konusu: Re: Offspring |
|
|
| enchant demiş ki: | | Buradan devam edebilirsiniz arkadaşlar.RHCP ve Offspring arasında çok fazla tartışma olmaması için yeniden açtım. |
önerimi dikkate aldığın için teşekkür ederim eheh bundan böle bu topicte geyik vs. olmicak admin olmasakta o kadar uraştım bu başlık için  _________________ Nothing from somethinG |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş 25.11.2004 18:26 Mesaj konusu: |
|
|
| Mikado demiş ki: | eveeeet.Bencede RHCP ile Offspring'in yanyana durması gereksizdi.
Bu ara ilk msjıda ben atıyorum belkide turkrockdaki en büyük offspring fanı olarak...
Offspringin gelmiş geçmiş hatta belkide gelecekde dahi en iyi şarkısı "pay the man"dir bence onun üstüne tanımam.Allahım o girişteki solo nası bişiydir öle yaaa.şarkının hızlanan kısmına kadar olanki bölüm arabesk gibi...Bence elemanlar Punkda yeni bi şeyler keşfediyo ama ne...
Dinlemeyenler hangi tarz müzik dinliyosanız dinleyin ama pay the man'in tadına bi bakın o kadar yani....  |
En iyisi konusu tartışmalı ama güzel bir parça olduğu kesin.Kolay ama etkili sololar koymuşlar sarçı 2 bölüm 2. kısmıda 1.kısmıda mükemmel 6 senedir offspringin hiç bıkmadan dinlediğim parçalarından (gerçi hiçbirinden bıkmadım ya ) _________________ Nothing from somethinG |
|
| Başa dön |
|
 |
LOTUS_TURK

|
Tarih: Prş 25.11.2004 19:28 Mesaj konusu: |
|
|
abi offspringden bıkılır mı?bu arada avatarımız aynı istersen birimiz değiştirsin son albüm bence çok eleştirilecek kadar kötü değil özellikle the noose parçası çok hoşuma gidiyor bu arada benim favori parçam why dont you get a jop istersen birimiz avatarı değiştirsin  _________________ O ŞİMDİ BİR JANDARMA ÇAVUŞ.<br />JANDARMA OLMAK AYRICALIKTIR:) |
|
| Başa dön |
|
 |
Mikado

|
Tarih: Prş 25.11.2004 22:50 Mesaj konusu: |
|
|
heheheh bi ara benim avatar da aynısıydı.
bu aar dexter'ın tipine,saçlarına ve sesine falan hastayım yaaaa. _________________ ...Google'da arasan bulamazsın benim gibisini... |
|
| Başa dön |
|
 |
MaxtraDamuS

|
Tarih: Cum 26.11.2004 16:23 Mesaj konusu: |
|
|
ixnay the hombre ve americana albümlerindeki bütün şarkıları hit bence..sıkılmadan dinlenecek şarkılar var..
bence kendi tarzlarını yaratmış adamlar.. _________________ www.ruhkanseri.com |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 26.11.2004 16:33 Mesaj konusu: |
|
|
| LOTUS_TURK demiş ki: | abi offspringden bıkılır mı?bu arada avatarımız aynı istersen birimiz değiştirsin son albüm bence çok eleştirilecek kadar kötü değil özellikle the noose parçası çok hoşuma gidiyor bu arada benim favori parçam why dont you get a jop istersen birimiz avatarı değiştirsin  |
conspiracy of one dan beri böle tişörtüm odam ortalık bunlarla dolu vede avatar koyabildiğim forumlar avatarım bu.Lütfen beni anime skulldan ayırma Biraz sabredersen üstüne fear yazarım _________________ Nothing from somethinG |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 26.11.2004 16:37 Mesaj konusu: |
|
|
| MaxtraDamuS demiş ki: | ixnay the hombre ve americana albümlerindeki bütün şarkıları hit bence..sıkılmadan dinlenecek şarkılar var..
bence kendi tarzlarını yaratmış adamlar.. |
ortaokul sıra arkadaşım rh ci kişilik bana offspiring bu adam sayesinde geçti (eh rh de benden ödeştik dimi maxtra ? ) kendi tarzları vede sıkılmıyacak şarkılar?evet işte offspring ve daha fazlasıda var tabi _________________ Nothing from somethinG |
|
| Başa dön |
|
 |
dexter

|
Tarih: Cmt 04.12.2004 13:35 Mesaj konusu: |
|
|
her sarkıları super ama gone away gibisi var mı _________________ olene kadar OFFspring!!... |
|
| Başa dön |
|
 |
fatjoe

|
Tarih: Cmt 04.12.2004 17:59 Mesaj konusu: |
|
|
| hocam hıt that i yek geçerim |
|
| Başa dön |
|
 |
jachyra

Kayıt: Jul 29, 2004 Mesajlar: 69 Nerden: Umbrella Corp. tan
|
Tarih: Cmt 04.12.2004 18:01 Mesaj konusu: |
|
|
| Mikado demiş ki: | eveeeet.Bencede RHCP ile Offspring'in yanyana durması gereksizdi.
Offspringin gelmiş geçmiş hatta belkide gelecekde dahi en iyi şarkısı "pay the man"dir bence onun üstüne tanımam.Allahım o girişteki solo nası bişiydir öle yaaa.şarkının hızlanan kısmına kadar olanki bölüm arabesk gibi...Bence elemanlar Punkda yeni bi şeyler keşfediyo ama ne...
Dinlemeyenler hangi tarz müzik dinliyosanız dinleyin ama pay the man'in tadına bi bakın o kadar yani....  |
+32132165464654 pay the man .... kabul etmekteyim _________________ Böcekler İyi Canlılardır ben onları severim...
Ah yaz geceleride olmasa...
Bu mesajın saçma olduğunu düşünüpte gülenler
Haklılar...  |
|
| Başa dön |
|
 |
thulsa_doom

Kayıt: Nov 18, 2004 Mesajlar: 487 Nerden: izmir\ bu aralar zonguldak
|
Tarih: Cmt 04.12.2004 18:15 Mesaj konusu: |
|
|
pay the man,offspring in daha neler yapabileceğinin kanıtıdır bence...
ötesi yok böyle bi şarkının...süper _________________ thulsa_doom & Galthor |
|
| Başa dön |
|
 |
MaxtraDamuS

|
Tarih: Cmt 04.12.2004 18:18 Mesaj konusu: |
|
|
| fatjoe demiş ki: | | hocam hıt that i yek geçerim |
naaptın be hoca yeni başladın sanırım  _________________ www.ruhkanseri.com |
|
| Başa dön |
|
 |
Mikado

|
Tarih: Cmt 04.12.2004 18:52 Mesaj konusu: |
|
|
Hit That için ne çok iyi ne de çok yavan bi şarkı diyebilirim ama Offspring'in hit that den çok daha iyi parçaları var.
gonna get away,defy you,americana,pretty fly,self esteem.....gibi...tabi pay the man bir numara  _________________ ...Google'da arasan bulamazsın benim gibisini... |
|
| Başa dön |
|
 |
dexter

|
Tarih: Pzr 05.12.2004 0:55 Mesaj konusu: |
|
|
| all i want ve meaning of life ın anlamları super ya herifler harbiden işi biliyo pay the man e gelince gercekten super parca ozellikle ilk basındaki ezgiler super |
|
| Başa dön |
|
 |
kurtforyou

|
Tarih: Pzr 05.12.2004 19:35 Mesaj konusu: |
|
|
ya öbür forumu okumaya çok üşeniyorum
bana splinter hakkındaki yorumları bi özetlermisiniz |
|
| Başa dön |
|
 |
DaVe_MuRRaY

|
Tarih: Pzr 05.12.2004 23:11 Mesaj konusu: |
|
|
| Bence want you bad çok ama çok tatlı bi şarkı!!!Conspiracy of one albümünün en iyi şarkısı desem daha doğru!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
MaxtraDamuS

|
Tarih: Pzr 05.12.2004 23:47 Mesaj konusu: |
|
|
| DaVe_MuRRaY demiş ki: | | Bence want you bad çok ama çok tatlı bi şarkı!!!Conspiracy of one albümünün en iyi şarkısı desem daha doğru!!! |
denial revisited  _________________ www.ruhkanseri.com |
|
| Başa dön |
|
 |
bortu

Kayıt: May 31, 2004 Mesajlar: 307 Nerden: Artık sadece İstanbul :(
|
Tarih: Pts 06.12.2004 10:43 Mesaj konusu: |
|
|
living in chaos, vultures, denial revisited
bi de tüm şarkıların dışında, ixnay on the hombre albümünde time to relax diye bi bölüm (şarkı!??) var. Konserlerinde izlediğimde gülmekten kırılmıştım. Koca göbekli bi adam sahnenin ortasında göbeğini kaşıyıp esniyor! _________________ Doğru ya da yanlışı, insanın bakış açısı değiştirir. |
|
| Başa dön |
|
 |
|