| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
BassMaster

|
Tarih: Prş 06.11.2003 2:25 Mesaj konusu: Bu başlıklar nereye gidiyor?? |
|
|
Her telden bölümündeki, "biz izmirliler buluşmuyormuyuz?", ve "MTV metallica icon" başlıklarını artık göremiyorum. Tabi bunlar sadece benim bizzat ilgili olduğum başlıklar. Forumda bir bozuklukmu var, yoksa siliniyomu? Siliniyosa neden? _________________ Günümüz kedileri artık toplayıcılıkla beslenmektedir.
Haaaa haaa haha haaaaaaaaa. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
gash Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 06.11.2003 18:23 Mesaj konusu: |
|
|
lütfen ilgili biri mesaj yazsın izmirlilerle buluşma başlığı neden silindi?? |
|
| Başa dön |
|
 |
Mahcem

Kayıt: Apr 15, 2003 Mesajlar: 2169 Nerden: Glasgow, İskoçya
|
Tarih: Prş 06.11.2003 19:26 Mesaj konusu: |
|
|
Gash,
O başlıklara ne olduğuna da bakarız, ille de kasıt aramayın, bazan forum yazılımında çıkan bazı aksaklıklar nedeni ile mesajlar hala orada oldukları halde başlıkları listeden yokolabiliyor. Daha evvel başımıza gelmişti, forum programını güncelleyip o sorunları çözüyoruz ama ara sıra öyle şanssızlıklar olabiliyor.
İnceleyip haber veririz.
Bu arada imzanı Forum Kurallarınca 3 satıra sığdır, yoksa mesajların silinir.
Sevgiler. _________________ Bana mesajımın altındaki www butonundan ulaşabilirsiniz.Teşekkürler. |
|
| Başa dön |
|
 |
Swansong

|
Tarih: Cum 07.11.2003 14:38 Mesaj konusu: |
|
|
| gash demiş ki: | lütfen ilgili biri mesaj yazsın izmirlilerle buluşma başlığı neden silindi?? |
gash, imzandan belli olduğu gibi Forum Kurallarından bihabersin... Forum Kurallarını bilmeyen birinin şu başlık niye silindi gibi bir soru sormasını abes buluyorum. Belki senin okumadığın ya da uymadığın Forum Kurallarından birisidir o başlığın silinme sebebi... İlk önce kendi üzerimize düşeni yapalım ki, ondan sonra soru sormaya haklı bir nedenimiz olsun. |
|
| Başa dön |
|
 |
gash Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 07.11.2003 16:48 Mesaj konusu: |
|
|
| Swansong demiş ki: | | gash demiş ki: | lütfen ilgili biri mesaj yazsın izmirlilerle buluşma başlığı neden silindi?? |
gash, imzandan belli olduğu gibi Forum Kurallarından bihabersin... Forum Kurallarını bilmeyen birinin şu başlık niye silindi gibi bir soru sormasını abes buluyorum. Belki senin okumadığın ya da uymadığın Forum Kurallarından birisidir o başlığın silinme sebebi... İlk önce kendi üzerimize düşeni yapalım ki, ondan sonra soru sormaya haklı bir nedenimiz olsun. |
ben imzamı değiştiririm merak etme ama o başlığın silinmesi için bi sebep olduğunu hiç sanmıyorum!!bir yanlışlık mı oldu acaba diye yazdım çünkü izmirlilerle buluşma hakkında baya bi konuşma yapmıştık o başlıkta!merak ettiğim bir şeyi size sormakta hiç bir abeslik görmüyorum ben!!Forum Kurallarından da bihaber değilim!! |
|
| Başa dön |
|
 |
NovemberRain Kurucu

|
Tarih: Cum 07.11.2003 16:58 Mesaj konusu: |
|
|
İzmirlilerin buluşmasını istemiyoruz biz. O yüzden öyle oldu. _________________ no |
|
| Başa dön |
|
 |
Swansong

|
Tarih: Cum 07.11.2003 17:39 Mesaj konusu: |
|
|
| gash demiş ki: | | Swansong demiş ki: | | gash demiş ki: | lütfen ilgili biri mesaj yazsın izmirlilerle buluşma başlığı neden silindi?? |
ben imzamı değiştiririm merak etme ama o başlığın silinmesi için bi sebep olduğunu hiç sanmıyorum!!bir yanlışlık mı oldu acaba diye yazdım çünkü izmirlilerle buluşma hakkında baya bi konuşma yapmıştık o başlıkta!merak ettiğim bir şeyi size sormakta hiç bir abeslik görmüyorum ben!!Forum Kurallarından da bihaber değilim!! |
Güzel, çok güzel... Demek Forum Kurallarından bihaber değilsin, ne ala...
Lakin şöyle bir sorum olacak: Mademki Forum Kurallarını biliyorsun neden imzan o şekilde Forum Kurallarına aykırıydı? Haaa, ben bilirim ama takmam, uymam kurallara falan diyorsan o ayrı tabi. Güzel bir çelişki, ilginç...
Şu durumda cevap falan yazma, çünkü gerekli cevap ortada...
p.s. NovemberRain'e katılıyorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
BassMaster

|
Tarih: Cmt 08.11.2003 18:11 Mesaj konusu: |
|
|
| NovemberRain demiş ki: | | İzmirlilerin buluşmasını istemiyoruz biz. O yüzden öyle oldu. |
Ay ilahi NovemberRain, vallahi güldürdün beni. Ama kötü rating almayıp, uzun süre silinmeyen bir başlığın birdendire kaybolmasının sebebinin bilerek silinme olduğunu sanmıyorum. Kötü şeylerde yazılmıyodu. Mutlaka php şaşırmıştır. Umarım update edilir kısa zamandada, böyle aksaklıklar çıkmaz. _________________ Günümüz kedileri artık toplayıcılıkla beslenmektedir.
Haaaa haaa haha haaaaaaaaa. |
|
| Başa dön |
|
 |
|