Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Bu başlıklar nereye gidiyor??
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Bu başlıklar nereye gidiyor??

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
BassMaster

MesajTarih: Prş 06.11.2003 2:25    Mesaj konusu: Bu başlıklar nereye gidiyor?? Alıntıyla Cevap Ver

Her telden bölümündeki, "biz izmirliler buluşmuyormuyuz?", ve "MTV metallica icon" başlıklarını artık göremiyorum. Tabi bunlar sadece benim bizzat ilgili olduğum başlıklar. Forumda bir bozuklukmu var, yoksa siliniyomu? Siliniyosa neden?
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gash
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Prş 06.11.2003 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

lütfen ilgili biri mesaj yazsın izmirlilerle buluşma başlığı neden silindi?? Evil or Very Mad
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mahcem

MesajTarih: Prş 06.11.2003 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gash,

O başlıklara ne olduğuna da bakarız, ille de kasıt aramayın, bazan forum yazılımında çıkan bazı aksaklıklar nedeni ile mesajlar hala orada oldukları halde başlıkları listeden yokolabiliyor. Daha evvel başımıza gelmişti, forum programını güncelleyip o sorunları çözüyoruz ama ara sıra öyle şanssızlıklar olabiliyor.

İnceleyip haber veririz.

Bu arada imzanı Forum Kurallarınca 3 satıra sığdır, yoksa mesajların silinir.

Sevgiler.
Swansong

MesajTarih: Cum 07.11.2003 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gash demiş ki:
lütfen ilgili biri mesaj yazsın izmirlilerle buluşma başlığı neden silindi?? Evil or Very Mad

gash, imzandan belli olduğu gibi Forum Kurallarından bihabersin... Forum Kurallarını bilmeyen birinin şu başlık niye silindi gibi bir soru sormasını abes buluyorum. Belki senin okumadığın ya da uymadığın Forum Kurallarından birisidir o başlığın silinme sebebi... İlk önce kendi üzerimize düşeni yapalım ki, ondan sonra soru sormaya haklı bir nedenimiz olsun.
Başa dön
gash
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cum 07.11.2003 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Swansong demiş ki:
gash demiş ki:

gash, imzandan belli olduğu gibi Forum Kurallarından bihabersin... Forum Kurallarını bilmeyen birinin şu başlık niye silindi gibi bir soru sormasını abes buluyorum. Belki senin okumadığın ya da uymadığın Forum Kurallarından birisidir o başlığın silinme sebebi... İlk önce kendi üzerimize düşeni yapalım ki, ondan sonra soru sormaya haklı bir nedenimiz olsun.

ben imzamı değiştiririm merak etme ama o başlığın silinmesi için bi sebep olduğunu hiç sanmıyorum!!bir yanlışlık mı oldu acaba diye yazdım çünkü izmirlilerle buluşma hakkında baya bi konuşma yapmıştık o başlıkta!merak ettiğim bir şeyi size sormakta hiç bir abeslik görmüyorum ben!!Forum Kurallarından da bihaber değilim!!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
NovemberRain
Kurucu
Kurucu

MesajTarih: Cum 07.11.2003 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İzmirlilerin buluşmasını istemiyoruz biz. O yüzden öyle oldu.
Swansong

MesajTarih: Cum 07.11.2003 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gash demiş ki:
Swansong demiş ki:
gash demiş ki:

ben imzamı değiştiririm merak etme ama o başlığın silinmesi için bi sebep olduğunu hiç sanmıyorum!!bir yanlışlık mı oldu acaba diye yazdım çünkü izmirlilerle buluşma hakkında baya bi konuşma yapmıştık o başlıkta!merak ettiğim bir şeyi size sormakta hiç bir abeslik görmüyorum ben!!Forum Kurallarından da bihaber değilim!!

Güzel, çok güzel... Demek Forum Kurallarından bihaber değilsin, ne ala...

Lakin şöyle bir sorum olacak: Mademki Forum Kurallarını biliyorsun neden imzan o şekilde Forum Kurallarına aykırıydı? Haaa, ben bilirim ama takmam, uymam kurallara falan diyorsan o ayrı tabi. Güzel bir çelişki, ilginç...

Şu durumda cevap falan yazma, çünkü gerekli cevap ortada...

p.s. NovemberRain'e katılıyorum Laughing
Başa dön
BassMaster

MesajTarih: Cmt 08.11.2003 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

NovemberRain demiş ki:
İzmirlilerin buluşmasını istemiyoruz biz. O yüzden öyle oldu.

Ay ilahi NovemberRain, vallahi güldürdün beni. Ama kötü rating almayıp, uzun süre silinmeyen bir başlığın birdendire kaybolmasının sebebinin bilerek silinme olduğunu sanmıyorum. Kötü şeylerde yazılmıyodu. Mutlaka php şaşırmıştır. Umarım update edilir kısa zamandada, böyle aksaklıklar çıkmaz.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız