Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Pzr 02.11.2003 22:24 Mesaj konusu:
Hayır server'ın saati aslında doğru, aslında eski server'ın saati yanlişti, uluslararası bir makine de olduğu için başka zaman dilimine göre ayarlanmişti, şimdi server kendimizin, doğru zaman dilimini kullaniyoruz, yeni sistem buna göre ayarlandi ancak eski üyelerin forum profillerine girip zaman dilimi kısmından GTM +2:00 Saat dilimini seçmeleri gerekli. Bunu değiştirirseniz saatler düzelecektir. Bu ayar TR'deki üyeler için geçerli tabiki. Her ülkenin kendi zaman dilimi var. _________________ no
Hıımms Oks Düzeltiriz Bizde _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz
Tarih: Sal 04.11.2003 14:26 Mesaj konusu:
Siteye girenlerin çoğu TR'den olduğu için ben tüm üyelerin zaman dilimini TR için geçerli dilime ayarladım. Bu durumda yurtdışındaki üyelerimizin zaman dilimlerini tekrar ayarlamaları gerekecek. Onlar daha azınlıkta olduğu için onlara bu işin kalması daha mantıklı _________________ no
Tarih: Prş 01.04.2004 3:16 Mesaj konusu:
değişen bir şey yok bence yanlışın var NovemberRain GTM +2:00 değil GTM + 3:00 olmalı ben öyle yaptım düzeldi _________________ <div>forumu terk eyleyenlerden</div>
Benimki de GMT + 2:00 iken yanlış görünüyor du 3 :00 getirdiğim de düzeldi sitenin saat ayarlarında bir problem var sanırım . _________________ " I guess you go too far when pianos try to be guitars"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız