| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
MYLIFEMYWIFE

Kayıt: Mar 25, 2006 Mesajlar: 4231
|
Tarih: Prş 27.11.2008 16:49 Mesaj konusu: |
|
|
Kızlar dün rahat yendi Kosice'yi,darısı bugün cengaverlerin başına. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
From Appetite to Democracy... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
MYLIFEMYWIFE

Kayıt: Mar 25, 2006 Mesajlar: 4231
|
Tarih: Cum 28.11.2008 0:51 Mesaj konusu: |
|
|
Green varken bi bok yapamıoruz,Axl belanı versin Tanjevic gözüne mavi balina attırsın!
Ulan sabote ediolar bu takımı 2 senedir yeter aminyum yeterr ! _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
From Appetite to Democracy... |
|
| Başa dön |
|
 |
Bronx

Kayıt: Dec 05, 2004 Mesajlar: 1463 Nerden: Ankara
|
Tarih: Cmt 29.11.2008 1:06 Mesaj konusu: |
|
|
| MYLIFEMYWIFE demiş ki: | Green varken bi bok yapamıoruz,Axl belanı versin Tanjevic gözüne mavi balina attırsın!
Ulan sabote ediolar bu takımı 2 senedir yeter aminyum yeterr ! |
baba kusura bakma da , bahsettiğimiz o aynı mavi balina ise gözünü tutturamaz yıkarlar yaaaani yıkarlar _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

Kayıt: May 13, 2007 Mesajlar: 1673 Nerden: İstanbul
|
Tarih: Cmt 29.11.2008 1:11 Mesaj konusu: |
|
|
"balina attırığı" küfürü dağarcığımızı acaip geliştirdi yalnız abi, emeğine, yüreğine sağlık +rep  |
|
| Başa dön |
|
 |
Bronx

Kayıt: Dec 05, 2004 Mesajlar: 1463 Nerden: Ankara
|
Tarih: Cmt 29.11.2008 9:24 Mesaj konusu: |
|
|
Volkan'dan kurtulmanıza ben de çok sevinirim artizzz vesselam Essahtan kendini bi nimetten sayıyor totoş.Appiah keşke kalsa da toçu görsek beyaz Josico hakkında çok birşey söylenemez ama vasat bi oyuncu Maldonado'dan iyi olduğu kesin.. Mehmet Topuz Türk kaliteli hırslı ve kuvvetli oyuncuların başında gelir ki çok isterim o adamı , Mevlüt bi bizim milli takımda açılamıyor yoksa öttürüyor
bu dediğinin yarısı bile gerçekleşse Fener'i yerinden kaldırır , bi hareketlenir.Umarım lafta kalmaz bunlar ben de sevinirim yazdıklarımın birebir arkasında olurum  _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

Kayıt: Jun 11, 2007 Mesajlar: 611
|
Tarih: Cmt 29.11.2008 13:50 Mesaj konusu: |
|
|
--------------Volkan----------
Gökhan-Lugano-Edu-Carlos
---------Josico-Selçuk------
Kazım--------Alex------Uğur
--------------Güiza-----------
İlk on birimiz bu şekilde olacakmış sanırım.Beşiktaş'ın güçlü hücum oyuncularına karşı iyi bir diziliş.Ki Bjk'nin 3'lü savunma ile sahaya çıktığını düşünürsek orta sahayı kalabalık tutup kontra atak ile golü bulmalıyız.Zorlanacağız bugün bu açıkça ortada.Gole ihtiyaç halinde Deivid takviyesi yapılmalı.Kanat oyuncularımıza çok iş düşecek.Volkan da şerefiyle oynasın yeter.Holosko ve Nobre'yi etkisiz hale getirmeli bizim defans.Allahtan Lugano'm var da içimiz rahat.
Hadi be çocuklar alın da şu maçı lig yeniden başlasın... _________________ Satılık MXR DynaComp&Phase 90
http://turkrock.com/ftopic98635.html |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

Kayıt: Sep 18, 2007 Mesajlar: 911 Nerden: İstanbul
|
Tarih: Cmt 29.11.2008 14:20 Mesaj konusu: |
|
|
1 sene boyunca içeride derbi yok, şu gidişle Şampiyonlar Ligi'de zor, o yüzden bu günün keyfini iyi çıkarmamız lazım. Umarım kazanırız ve güzel bir veda ederiz "dolu" maçlara... İnceden hüzünlü bir gün, mutlu biter inşallah.
For glory sake, we march... _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
-GUITARIST-

Kayıt: Jul 19, 2003 Mesajlar: 785 Nerden: Kdz.Ereğli_Balıkesir Altınoluk_Pentagram Sokağı
|
Tarih: Cmt 29.11.2008 14:24 Mesaj konusu: |
|
|
Sabırsızlıkla maç saatini bekliyorum.Semih yine yokmuş malesef.Umarım çok sevgili Guiza bu maçta olsun gol atar.Gerçi Edu ve Lugano' dan daha fazla beklentim var Guiza' ya göre Hadi bakalım Fenerbahçe' m.Göster kendini  _________________ HEP DESTEK, TAM DESTEK...FENERBAHÇE |
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

Kayıt: Jun 11, 2007 Mesajlar: 611
|
Tarih: Cmt 29.11.2008 14:27 Mesaj konusu: |
|
|
| Cantstandya demiş ki: | 1 sene boyunca içeride derbi yok, şu gidişle Şampiyonlar Ligi'de zor, o yüzden bu günün keyfini iyi çıkarmamız lazım. Umarım kazanırız ve güzel bir veda ederiz "dolu" maçlara... İnceden hüzünlü bir gün, mutlu biter inşallah.
For glory sake, we march... |
Dur bakalım belki Türkiye Kupası'nda bi şeyler olur da karşılaşırız. _________________ Satılık MXR DynaComp&Phase 90
http://turkrock.com/ftopic98635.html |
|
| Başa dön |
|
 |
ByTar

Kayıt: Nov 05, 2006 Mesajlar: 672 Nerden: Istanbul
|
Tarih: Cmt 29.11.2008 14:47 Mesaj konusu: |
|
|
josico çok top kaybediyor. kala kala selçuk a kaldı koca fenerbahçe! josico nun yerinde emre nin oynamasından yanayım; alex in hemen arkasında. selçuk ta ön libero. en azından alex defansın önüne kadar gelip, top al pas ver yapmaz. _________________ Ölüm aslında insanın sonsuzluğa doğumudur...
lastfm bobiler.örg |
|
| Başa dön |
|
 |
-GUITARIST-

Kayıt: Jul 19, 2003 Mesajlar: 785 Nerden: Kdz.Ereğli_Balıkesir Altınoluk_Pentagram Sokağı
|
Tarih: Cmt 29.11.2008 14:52 Mesaj konusu: |
|
|
Oyun kurmaya çalışmak için sürekli geri pas ya da yan pas vermeyiz inşallah.Neredeyse oyunun 35-40 dksı yan pas geri pas vs den geçiyor _________________ HEP DESTEK, TAM DESTEK...FENERBAHÇE |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

Kayıt: Sep 18, 2007 Mesajlar: 911 Nerden: İstanbul
|
Tarih: Cmt 29.11.2008 15:21 Mesaj konusu: |
|
|
| rostocker demiş ki: | | Cantstandya demiş ki: | 1 sene boyunca içeride derbi yok, şu gidişle Şampiyonlar Ligi'de zor, o yüzden bu günün keyfini iyi çıkarmamız lazım. Umarım kazanırız ve güzel bir veda ederiz "dolu" maçlara... İnceden hüzünlü bir gün, mutlu biter inşallah.
For glory sake, we march... |
Dur bakalım belki Türkiye Kupası'nda bi şeyler olur da karşılaşırız. |
Onu saymıyorum ben ya... (Gel piyanist malzeme var)
İnanın şu fikstüre küfretmediğim gün yok. 2 sene üst üste nasıl aynı fikstür çekilir anlayamıyorum. Seneye büyük ihtimalle kombine de alamayacağımdan bir hüzün bastı beni şimdi. Zaten biletler bitmemiş diye duydum; valla hak veriyorum bu millet iyi dayanıyor. Onca zam yiyoruz her gün her gün, biletler zaten her ne kadar bazı kesim normal karşılasa da KE-SİN-LİK-LE kabul edilemez fiyatlarda; ve bunca büyük maç 2 aylık bir periyoda sıkıştı. Ne yapıyor bu millet, nasıl geliyor maçlara bilmiyorum. O yüzden şu maç dolmasa stad şaşırmam, kızmam. Hava da kabardı iyice; normalde severim yağmuru ama özellikle şu gün yağmasın isterdim açıkçası. Kalamış'ta toplanma olacaktı yine ama bu gidişle yalan olabilir.
Ayrıca bir lafım da "Josico'nun yerine Emre'nin oynamasından yanayım" lafına:
Emre'nin değil 90 dakika, 60-70 dakika bile oynadığı bir maçın ardından
MR'a gitmediği veya iki maç ard arda oynadığı görülmüş mü? FM 2009'da natural fitness rakamı kaç, çok merak ediyorum. Forza yozlaşmış transfer politikası!
"Transfer sezonunda yapılan transferler ile güçlendirilen mevcut kadromuzun, camiamızın yüksek beklenti ve isteklerini karşılayacak düzeyde olduğundan şüphemiz yoktur"
Fenerbahçe Yönetim Kurulu
---
Neyse, çıkıyoruz topraklara doğru. Allah utandırmasın kardeşler! _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

Kayıt: Mar 25, 2006 Mesajlar: 4231
|
Tarih: Cmt 29.11.2008 15:32 Mesaj konusu: |
|
|
Maçtan hiç bir beklentim ya da heyecanım yok, mabede gidip oradaki muhteşem ortam olmadan coşamıorum.
Sanırım yeneriz, ve rahat yeneriz ama Porto maçı çok canımı sıktı,onu kazanıp şunu kaybetseydik,bunun telafisi var. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
From Appetite to Democracy... |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

Kayıt: Mar 25, 2006 Mesajlar: 4231
|
Tarih: Cmt 29.11.2008 17:26 Mesaj konusu: |
|
|
Ningbo şehrinde düzenlenen 5. AIBA Dünya Bayanlar Boks Şampiyonası´nda‚ 63 kiloda Gülsüm Tatar altın madalya kazandı.
Sporcumuz Gülsüm Tatar‚ baştan sona üstün sürdürdüğü final karşılaşmasında Rus rakibi Liubov Lopatina´yı 11-0 yenerek dünya şampiyonu oldu.
Şampiyonaya 41 ülkeden 208 sporcu katıldı.
Helal olsun be baco! _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
From Appetite to Democracy... |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

Kayıt: Mar 25, 2006 Mesajlar: 4231
|
Tarih: Cmt 29.11.2008 17:29 Mesaj konusu: |
|
|
Oreli sen kurtar Aziz Yıldırım
ANKARADAKİ Spor Şurası yeni bitti. Büyüklerimiz Türk sporunun artık bir yerlere gelebilmesi için komisyonlar kuruyor‚ buralardan radikal kararlar çıkarıyor. Şimdi ben de sizlere bir hikye anlatacağım. Gerçek insanların başrolünde olduğu bir hikye.
OREL Oral‚ Türk yüzme tarihinin en başarılı isimlerinden. 25 metrelik havuzlarda Avrupa çapında dereceleri var. Dünya Kısa Kulvar Şampiyonasında final yüzen‚ katıldığı tüm Avrupa Kısa Kulvarlarda yarı finale ulaşan bir kulaç Oral.
29 yaşındaki bu sporcumuz ABDde yaşıyor. Geçen nisan ayından sonra yüzmeyi bırakmaya karar vermiş. İlgisizlik onu yıldırmış. Bundan birkaç yıl önce dönemin federasyonunun Avrupa Şampiyonası için uçak bileti yollamaması ve F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırımın parayı karşılaması basına yansımıştı.
SONRASINDA yine yüzme aşkı ağır basıyor ve 2 işte çalışarak yaşamını sürdürebildiği ABDde antrenmanlara başlıyor. Ne var ki orada Eylül-Mart döneminde metrik değil yardaya dayalı yarışlar düzenleniyor. Orelin 11-14 Aralıkta Hırvatistanda yapılacak Avrupa Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonasında yarışabilmesi için gerekli barajı aşması lazımdı. Bunu da yaptı. Hatta ilk açıklanan Milli Takım kadrosunda adı bulunuyordu.
SONRA ne olduysa oldu ve Orele‚ Yardalık yarışmalarda elde edilen dereceler Türkiyede geçerli sayılmaz dendi. Orel‚ ABDde metrik yarışmalar olmadığını kanıtladı. Zaten Avrupada yarışıp o dereceleri yapabilecek maddi durumu yoktu. Ne yapacaksa ABDde yapacaktı. Hepsinin yanı sıra tüm dünyada yardalık sistemden metrik sisteme geçiş yapılıyordu.
ORELE İNANMADILAR
OLAYLAR bitmedi. Teknik kurul‚ bu kez Orelin derecesini yaptığı yarışı resmi bulmadı. Orel‚ derecesini kanıtlamak için hakem denetimindeki bir performansını videoya çektirdi. Barajı fersah fersah aşmıştı. Yine olmadı. Federasyon önce‚ metrik havuz ve resmi yarış konusunu içeren bir açıklama yayınladı. 24 saat geçmeden açıklama yenilendi‚ Orele yüzmeye katkıları nedeniyle 1 Aralıka kadar derecelerini kanıtlama süresi verildiği belirtildi.
YÜZÜCÜSÜNE inanmıyor federasyon. İnanmadığı sporcunun Türk yüzmesine hizmeti belki onlardan çok! Çirkin dedikodular da var. Orelin F.Bahçenin sporcusu olmasının durumu tetiklediği iddia ediliyor. Umarız olay bu kadar nahoş değildir. Çünkü o zaman Yetiş Aziz Yıldırım demekten başka çare olmaz. Orel‚ şu andaki dereceleriyle en az yarı final yüzeceğine emin. Bu kadar sığ sularda yetişen ender yeteneklerimizden birini de kısır çekişmelere kurban etmemeliyiz.
Mert Aydın vatan
Neden açık,ülkenin federasyonları hep aynı liseden,aynı mason locasından seçilirse olimpiyatta anca otuzbir çekmede derece gelir. Biraderler ellerinde kadehler kokteylden kokteyle koşar.
Bizim aciz yönetim ise mel mel bakar bu duruma. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
From Appetite to Democracy... |
|
| Başa dön |
|
 |
JackRackham

Kayıt: Dec 27, 2006 Mesajlar: 712 Nerden: Ankara
|
Tarih: Cmt 29.11.2008 19:37 Mesaj konusu: |
|
|
Sonuca göre konuşmama adına maçtan önce yazayım da ben;
Şimdi öncelikle galibiyete inancım çok az. Ama olur da galip gelirsek sakın "sizin taraftarınız bile galip geleceğinze inanmıyordu oğlum, bal ile kazandınız işte" demeyin; benim Fenerbahçe - Alanyaspor maçından önce bile sonuca dair endişelerim vardı ve ne zaman böyle bir ruh haline büründüysem sağolsun Fenerbahçe tokadı indirdi yüzüme.
Açıkçası bu maç kazanma veyahut kaybetme adına çok da bir anlam ifade etmeyecek. Nasıl Galatasaray'ı yenmemiz dertlerimize bir çözüm sunmadıysa, bu maçı kazanmamız halinde de bir şey değişmeyecek; öteki hafta başka bir maçta dökülecek takım. Bu yüzden maçları kendi ağırlıklarına göre değil de, uzun vade de değerlendirmeye çalışıyorum ben. Yoksa 100 yıldır bu iki takım birbirini yenip duruyor, bu akşam da bundan farklı bir şey olmayacak.
Şimdi anlayamadığım şu var, bir takım önlibero mevkiine bu kadar yatırım yapıp da nasıl hiçbir sonuç alamaz. Kaldı ki, çıkması için çok bastırdığın 6+2 kuralı geldiğinden bu yana sen Maldonado ve Josico gibi tipleri takıma alırken rakibin Baros ve Kewell'ı alıyorsa; bir kere baştan başarısız olmuş demektir. Zira bu herifler tüm maç boyu sadece düz koşu yapsalar bile taraftar toplarlar; yoksa kimse ortasahada Selçuk-Josico ve Maldonado top çevirsin diye o kadar para vermez.
Geçen seneye kıyasla takımda çok da büyük değişiklikler yapılmamış olmasına rağmen -aksine ortasaha daha da güçlendirilmeye çalışılmış da olsa - yıllardır evinde 2'den fazla gol görmeyen takım 1 haftada Kayseri'den 4, Arsenal'den 5 yiyorsa bir problem vardır arkadaş. Yoksa o stada geçen sene Inter de geldi, Chelsea de geldi, Sevilla da geldi. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde evinde yediğin gol sayısı 5 zaten; bunların üçü de kendi kalene zaten arkadaş. Hal böyleyken Kayseri'den 4 gol yemek ne iş? Şüphesiz bu sonuçların ortaya çıkmasındaki en büyük etken Marco'nun eksikliği; zira kendisi gittiğinden beri takım oyun kuramıyor, topu kendi yarı sahasından öteye taşıyamıyor. Açıkçası Emre'nin bu konudaki eksikliği giderebileceğine inanıyordum ben ancak kendisi form bulana kadar baya bir mevsim geçecek gibi gözüküyor.
Dediğim gibi, bu akşam kazanmanın ya da kaybetmenin bir önemi yok. Bu maç ne 25 Nisan 2004'teki ne de 7 Mayıs 2007'deki Beşiktaş maçları kadar önem taşımıyor. Mevzu en az kayıpla devre arasına kadar idare etmekte ve de yönetimin bu arada sezon başında yaptığı pisliği temizlemesindedir.
Bu kadar. _________________ Me fail English? That's unpossible. |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

Kayıt: Mar 25, 2006 Mesajlar: 4231
|
Tarih: Pzr 30.11.2008 3:19 Mesaj konusu: |
|
|
Jack Rackham takımla ilgili laf bırakmamış bana. Yine de rezil ve ruhsuz olduklarını söylemek istiyorum,ve bunda da baş suçlu Dede ve Yönetim. Fenerbahçe formasına layık bir mücadele verdiklerini hiç görmedim bu sezon,bir an önce kendine gelmeli bu maaşlı elemanlar. Biz sahada bu forma için kendini yırtacak takım istiyoruz, sonuç umrumuz değil, isterse takım küme düşsün,sen hele bir derbi maçta böyle rezil ahlaksız ve tembel bir oyun oynayamazsın!
Neyse ki yarın Telekom maçı var, ve biz sahada kutsal formayı giymenin ne anlama geldiğini bilen ve buna göre hareket eden cengaverleri görebileceğiz. Yenseler de yenilseler de kalbimiz onlarla. Eşşek koç hariç. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
From Appetite to Democracy... |
|
| Başa dön |
|
 |
Tasiyici_Cats

Kayıt: Aug 11, 2003 Mesajlar: 2154 Nerden: ankara
|
Tarih: Pzr 30.11.2008 3:31 Mesaj konusu: |
|
|
gene bize girdi ama giren cikan harbi bize yahu sizi potada tutacaklar dye paso bize dayiyolar ya ben ona yaniyorum  _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
varsın o ayrıcalık bize kalsın |
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

Kayıt: Jun 11, 2007 Mesajlar: 611
|
|
| Başa dön |
|
 |
-GUITARIST-

Kayıt: Jul 19, 2003 Mesajlar: 785 Nerden: Kdz.Ereğli_Balıkesir Altınoluk_Pentagram Sokağı
|
Tarih: Pzr 30.11.2008 16:14 Mesaj konusu: |
|
|
Dün akşam bjk yi yenerek moral buldum Porto maçı sonrası.Hoş, arkadaşımın da dediği gibi Porto yu yenip bjkye yenilseydik daha çok sevinirdim.neyse yendik ve mutluyum.Guiza beni ve bir çok Fenerbahçe taraftarımızı şaşırttı.Ama kaçırdıkları vardı ki şaşırmamak işten bile değil.Dün gece maçın adamı Selçuk' tu.Sonrasında Gökhan Uğur Roberto Edu ve Lugano vardı.Gerisi döküldü bana göre.Yan hakemleri tebrik etmek lazım.Gerçekten pozisyonları çok başarılı şekilde süzmüşler ve olası hatalardan kurtarmışlar. _________________ HEP DESTEK, TAM DESTEK...FENERBAHÇE |
|
| Başa dön |
|
 |
|