| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
ChiCcO

Kayıt: Aug 26, 2004 Mesajlar: 1643 Nerden: Istanbul&Sakarya
|
Tarih: Sal 05.02.2008 18:41 Mesaj konusu: |
|
|
Tahtaya vurmak lazım, maşallah ...  _________________ Kejura Last Fm |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Balrog_burn

|
Tarih: Sal 05.02.2008 20:25 Mesaj konusu: |
|
|
Bunlar dışında son 1 büyük bomba daha var arkadaşlar.O da şuba tsonuna dogru çıkar büyük ihtimal söylemeye iznim yok ne yazıkki.Dedigim gibi para biriktirin bu yaz uzun geçicek.
Judas'ı bkm getiriyor ama bkm sanatcılara çok büyük paralar teklif ediyor.Piyasanın altini üstüne getiriyor.O bakımdan bi buruklugum var getiren organizasyon bkm olması yüzünden. _________________ Boramir:Bu yeni şeytanlıkta neyinnesi. Gandalf:Kadim dünyadan eski bir iblis.Bu düşman hepimizi aşar.Koşun!
Bon Jovı Fan Club www.bonjoviturkey.com |
|
| Başa dön |
|
 |
gorkyeah

Kayıt: Apr 12, 2005 Mesajlar: 1040 Nerden: izmir / Gallipoli
|
|
| Başa dön |
|
 |
crackocain

|
Tarih: Cum 22.02.2008 5:38 Mesaj konusu: |
|
|
Konser bileti fiyatları 65 YTL olarak açıklandı Gerçi kaç olsa vericektik Allah'ın emriyle  _________________ Referans: "NFF", "wahshe", "halilpazarlama", "leprosy_info", "shnicx", "canovski", "wape", "fender_vintage", "metallihead", "killthepain" |
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Cum 22.02.2008 8:50 Mesaj konusu: |
|
|
Biletler 1. Kategori olarak gozukuyo. Bu biletler hangi kategoriye ait peki? Buyuk ihtimalle daha sonra cikan biletlerde yer siralamasi yapip fiyatlari da ona gore belirleyecekler; sahne onu gibi.
Ben bu bileti alsam en onden izleyebilir miyim mesela? Yoksa en tırışka bilet bu bilet mi? _________________ Roundabout |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 1911 Nerden: YOZGAT/Çayıralan
|
Tarih: Cum 22.02.2008 13:05 Mesaj konusu: |
|
|
bence 1. kategori VİP oluyordur mutlaka _________________ www.tibetagirtan.com |
|
| Başa dön |
|
 |
2Vidalgo_2Reloaded

|
Tarih: Cmt 23.02.2008 1:16 Mesaj konusu: |
|
|
beyler sanırsam konser ayakta olacakmış. yani tek bilet fiyatı buyuk ihtimalle. ama ben 1. kategori almayacağım. _________________ www.gelecegimiziistiyoruz.com
"Mahir, Hüseyin, Ulaş! Kurtuluşa kadar savaş!"
6 Temmuz Def Leppard & Whitesnake.. Geri sayım başlasın.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Cmt 23.02.2008 12:01 Mesaj konusu: |
|
|
| 2Vidalgo_2Reloaded demiş ki: | | beyler sanırsam konser ayakta olacakmış. yani tek bilet fiyatı buyuk ihtimalle. ama ben 1. kategori almayacağım. |
Ayakta. Oturarak Judas Priest izlemek kadar saçma bir fikir olabilir mi acaba "Rob ve Dadaşlar halk konseri" böyle... Sahanın ortasına sandalyeler dizilmiş. |
|
| Başa dön |
|
 |
DEJ-A

Kayıt: Aug 31, 2007 Mesajlar: 435 Nerden: Dinden uzak yerlerden...
|
Tarih: Cmt 23.02.2008 13:19 Mesaj konusu: |
|
|
| 2Vidalgo_2Reloaded demiş ki: | | beyler sanırsam konser ayakta olacakmış. yani tek bilet fiyatı buyuk ihtimalle. ama ben 1. kategori almayacağım. |
1. veya 2. kategorileri bırakalım.Konser adam gibi hangi yerde yaşanıyorsa ben ordayım arkadaş. _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
ANTİ RAP ; ` ŞEYTAN ` I NİYE YAKMADIN CEHENNEMİN VAR DA SENİN !
[ YALNIZ GÖZYAŞLARIN YIKAR , RUHUNDAKİ GÜNAHLARI ! ] |
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Cmt 23.02.2008 21:27 Mesaj konusu: |
|
|
Ayakta olunca da kategorilendirilebiliyor biletler; VIP mesela. Eger ki 65 milyon verip en arkada veya tırışka yerde izleyeceksem atiyorum 10 milyon daha verip en onde izlerim. Ama bunu su an kimse bilmiyor sanirim cunku biletix bir aciklama yapmamis biletler hakkinda. _________________ Roundabout |
|
| Başa dön |
|
 |
Fatih_TheConqueror_

|
Tarih: Pzr 24.02.2008 2:27 Mesaj konusu: |
|
|
Rüya gibi . Judas ve Türkiye  |
|
| Başa dön |
|
 |
DEJ-A

Kayıt: Aug 31, 2007 Mesajlar: 435 Nerden: Dinden uzak yerlerden...
|
Tarih: Pzr 24.02.2008 16:17 Mesaj konusu: |
|
|
| K_r_m demiş ki: | | Ayakta olunca da kategorilendirilebiliyor biletler; VIP mesela. Eger ki 65 milyon verip en arkada veya tırışka yerde izleyeceksem atiyorum 10 milyon daha verip en onde izlerim. Ama bunu su an kimse bilmiyor sanirim cunku biletix bir aciklama yapmamis biletler hakkinda. |
Biletix tede hata olabilir.Diğer türlü şu açıklamayı yapmaları lazım. _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
ANTİ RAP ; ` ŞEYTAN ` I NİYE YAKMADIN CEHENNEMİN VAR DA SENİN !
[ YALNIZ GÖZYAŞLARIN YIKAR , RUHUNDAKİ GÜNAHLARI ! ] |
|
| Başa dön |
|
 |
1000mirrors

|
Tarih: Pzr 24.02.2008 23:21 Mesaj konusu: |
|
|
| Spacetimereality demiş ki: | | 2Vidalgo_2Reloaded demiş ki: | | beyler sanırsam konser ayakta olacakmış. yani tek bilet fiyatı buyuk ihtimalle. ama ben 1. kategori almayacağım. |
Ayakta. Oturarak Judas Priest izlemek kadar saçma bir fikir olabilir mi acaba "Rob ve Dadaşlar halk konseri" böyle... Sahanın ortasına sandalyeler dizilmiş. |
Millet çekirdek çitletiyor bir de _________________ Vitam Impendere Vero |
|
| Başa dön |
|
 |
MetalDaze

|
Tarih: Sal 01.04.2008 11:31 Mesaj konusu: |
|
|
Biletlerde kategorilendirme olmayacak.İsteyen çekirdek çitlesin isteyen arkalara yanaşsın isteyende ön saflara abansın=)
Judas Pirest'i geldiğine pişman etmek istemiyorsak herkes üzerine düşeni yapsın ve ordaki yerini alsın.Hatta gelemeyecek olan arkadaşlarınada yeterli gazı versin desteği versin.Bu gerçektem çok önemli arkadaşlar sizinde bildiğiniz üzre.Umarım herşey hayal edildiği gibi gerçekleşir ve sonlanır.. _________________ www.judaspriest-turkey.com |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Çrş 09.04.2008 13:47 Mesaj konusu: |
|
|
Bu topice girenler konsere gelir artık. _________________ Yaz geldi, bütün kızlar güzel... |
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Çrş 09.04.2008 19:27 Mesaj konusu: |
|
|
Yazınki konsere (haklı bir sebebi olanlar hariç) gelmeyenler bir daha metal seviyorum dememeli. Metali yaratan, adını koyan grup geliyor. _________________ "First, it is slightly cheaper; and second, it has the words 'DON'T PANIC' inscribed in large friendly letters on its cover." |
|
| Başa dön |
|
 |
gorkyeah

|
Tarih: Cmt 12.04.2008 21:42 Mesaj konusu: |
|
|
playlist böyle olursa çocuğumu keserim
Night Crawler
All Guns Blazing
Out in the World
Breaking the Law
Locked in
Bullet Train
A Touch of Evil
Revolution
Living After Midnight
Screaming For Vengeance
Tyrant
The Ripper
The Hellion
Electric Eye
Metal Gods
Burn in Hell
....
....
vs.
bis > painkiller! _________________ İZM/Satılık MARSHALL VS30R
http://www.turkrock.com/ftopic90151.html |
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Cmt 12.04.2008 21:59 Mesaj konusu: |
|
|
En az yarisini calacaklar kesin, cocuga yazik etme  _________________ Roundabout |
|
| Başa dön |
|
 |
OmniaMovens Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jul 16, 2006 Mesajlar: 664 Nerden: İstanbul / Tekirdag
|
Tarih: Cmt 12.04.2008 22:13 Mesaj konusu: |
|
|
 |
|
| Başa dön |
|
 |
gorkyeah

|
Tarih: Cmt 12.04.2008 23:13 Mesaj konusu: |
|
|
ben hepsini istiyorum eheh
rob abimiz de harley davidson'la sahneye girdi mi  _________________ İZM/Satılık MARSHALL VS30R
http://www.turkrock.com/ftopic90151.html |
|
| Başa dön |
|
 |
|