| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
requiem

|
Tarih: Sal 12.08.2003 20:50 Mesaj konusu: H.I.M. |
|
|
çoğu insanın sevmediği ville valoyu barındıran bu grup hakkında ne düşünüyorsunuz??
bence ville valonun sesi ve şarkıların kendine has tarzıyla gerçekten iyi bir grup...konserlerine gitmek istiyorum ama gelmiyorlar... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
arwen

|
Tarih: Sal 12.08.2003 21:35 Mesaj konusu: |
|
|
ville valoyu ilk gördüümde gay falan sanmıstım )nese
soradan kasetini alip dinediimde epey sewdim cok acı cekio olmalılar yaw belki ondan sewmisimdir:P ne biliim sewilmicek bi adam deil ville valo sösler besteler ona ait küselde ayrıca..love metal yapıolar:Piide yapıolar ville nin goth imajıda süper bıdı bıdı... |
|
| Başa dön |
|
 |
ocelot

|
Tarih: Sal 12.08.2003 23:08 Mesaj konusu: |
|
|
Çoook severim bu grubu, uzun süredir de zevkle dinliyorum. Ville'nin bi röportajını okumuştum, aslında onu sevmemenize neden olabilecek özellikleri var gibi geldi , ama bu onun kendi kişiliği sonuçta. Müziklerine hayranım gerisiyle pek ilgilenmiyorum. _________________ life imitates music |
|
| Başa dön |
|
 |
budweiser

|
Tarih: Çrş 13.08.2003 0:41 Mesaj konusu: |
|
|
| süper ya nesini tartışıyosunuz. taş gibi ses; karların, buzların arasında çekilen mükemmel klipler; kapı gibi şarkılar daha nolsun. HIM in anlamını duymuştum ama tam hatırlamıyorum. His İ...(sallamıyım şimdi hatırlamıyorum) Majesty |
|
| Başa dön |
|
 |
J_Rotten Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Çrş 13.08.2003 1:06 Mesaj konusu: |
|
|
Niye sevmiyorlar ki?Gayet iyi grup bence.Özellikle bunalım zamanlarda tam etkiler...
Ville Valo'yu sevelim,sayalım,koruyalım vs.. :p _________________ İnsanlar işkencelerle öldürülürken bir sevgili için ağlamaya değmez...
En son J_Rotten tarafından Cum 16.01.2004 23:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
kaamos

|
Tarih: Çrş 13.08.2003 8:32 Mesaj konusu: |
|
|
"His Infernal Majesty" _________________ "..The future is uncertain.. but the end is always near.. " |
|
| Başa dön |
|
 |
auby

|
Tarih: Çrş 13.08.2003 9:38 Mesaj konusu: |
|
|
villie nin sesi olayı bitiriyo zaten..love metal yapıyoruz demelerini komik bulsam da kayda değer çok iyi parçaları var...bir de hep villie va brain'ı baş göz etmek geliyo içimden:) _________________ there is no pain, you are receding
a distant ship’s smoke on the horizon
you are only coming through in waves |
|
| Başa dön |
|
 |
yolcu

|
Tarih: Çrş 13.08.2003 12:08 Mesaj konusu: |
|
|
Aslında ben de daha önceden sevmiyorum hatta nefret ediyorum falan demiştim ama,sanırım o günkü ruh haletim öyleydi.Çok kötü düşünceler beslemiyorum artık. _________________ İsmi bilinmez bir yerlere yolcuyum
Dikensiz gül olmaktansa kardelen olurum |
|
| Başa dön |
|
 |
budweiser

|
Tarih: Çrş 13.08.2003 12:57 Mesaj konusu: |
|
|
kaamos saolasın. ya adamı nasıl bi ruh haliyle dinllediin cidden çok etkiliyo. insanı aşık olduu birinin yanına da götürür ölüme de. bence ii bi kardeşimiz. gone with the sin ve teh sacrement şarkılarını dinnemenizi tavsiye ederim. join me'yi ise zaten herkes biliyodur o şarkı tartışılmayı bile haketmiyo. yani eğer o konuda bi derdi varsa sözleri insanı fena beceriyor.
ya millet ben bu avaratı nasıl değiştiricem biriniz yardımcı olun. |
|
| Başa dön |
|
 |
requiem

|
Tarih: Çrş 13.08.2003 13:35 Mesaj konusu: |
|
|
| auby demiş ki: | | bir de hep villie va brain'ı baş göz etmek geliyo içimden:) |
hehehe bunu ben de düşünmedim değil valla:) aslında 2si biraraya gelip şarkı söylesin bana yeter... |
|
| Başa dön |
|
 |
Myghostinthefog

Kayıt: Dec 17, 2002 Mesajlar: 19 Nerden: İstanbul - Edirne
|
Tarih: Çrş 13.08.2003 15:03 Mesaj konusu: |
|
|
İyi grup, güzel şarkıları da var fakat son albümlerini aldım fakat bir kaç şarkısı dışında hiç bir güzelliği yok (bu arada the funeral of heart muhteşem bir şarkı) mesela ikinci kasedin ikinci bölümü falan hep birbirine benzeyen şarkılar, insanı için çeken bir şey yok (ama birkaç kere dinlersem kasedi belki fikrim değişir ) _________________ Hello, is there anybody in there |
|
| Başa dön |
|
 |
comingcurse

|
Tarih: Prş 14.08.2003 17:27 Mesaj konusu: |
|
|
his infernal majesty HIM tarafindan sallanmis HIM acilimlarindan biridir sadece acilim falan yok arkadaslar o isimde daha nokta bile yok harf aralarinda aslinda grubun HIM adini almalarinin en onemli sebebi isim tum dunya dillerinde ayni sekilde telaffuz edilio aksini iddia edenler icin bakiniz 2003 yili temmuz ayi metal hammer dergisi _________________ eat dick |
|
| Başa dön |
|
 |
kaamos

|
Tarih: Prş 14.08.2003 18:21 Mesaj konusu: |
|
|
cover'ları cok ii olan grup..
bkz:wicked game, don't fear the reaper etc..
ayrica; the heartless, when the love and death
embrace, burry me deep inside your heart sarkıları ise benim bu adamlar için sectiim kült olabilecek parcalardır..
**bu arada bisii deil bud' herzaman..!! : ))** _________________ "..The future is uncertain.. but the end is always near.. " |
|
| Başa dön |
|
 |
Ladyrock

|
Tarih: Cum 15.08.2003 17:49 Mesaj konusu: |
|
|
Gercek ismi Ville Hermanni Valo olan yani HIM (His Infernal Majesty) grubun tüm parcalari hosuma gidiyor. Mesela Gone with the sin, Poison girl, Razorblade romance, Wicked game ...
Cok güzel Love-Metal yapiyorlar. Saten Ville' nin konser performansi da cok güzel ve sesi etkileyici ayni anda etler ürpertici. Birde konser boyu sigarasi elinden hic düsmeyen haline ve canli söyledigi halde o süper sesine hayran kaldim. Gothic and many more! _________________ Niemand stirbt als Jungfrau, denn das Leben fickt jeden. |
|
| Başa dön |
|
 |
b_lnd_spar_t

|
Tarih: Cmt 16.08.2003 13:46 Mesaj konusu: |
|
|
ya zaten sentenced,hım tarzı müzikler hoşuma gidio... love metal nedir bilemiorum ama piyano falan hoş bi hava katıo bence.. gothic diyebilirmiyiz sizce??  |
|
| Başa dön |
|
 |
cLaMeNTin

|
Tarih: Cmt 16.08.2003 20:17 Mesaj konusu: |
|
|
| HIMi seven ne çok arkadaş varmışta benim haberim yokmuş HIM bence mükemmel bi müzik yapıoyeni albümlerini maalesef alamadım ama eksende son parçasını dinledim adamın sesi kesinlikle beni çok etkilio In joy and Sorrow Gone with the sin Ilove you mükemmel tek kelimeyle onları dinlemekten hiç bıkmam bide canlı dinleyebilsek ah len aghhhh! |
|
| Başa dön |
|
 |
DaBlackWizard

|
Tarih: Pzr 17.08.2003 1:19 Mesaj konusu: |
|
|
Bence love metal diye bişey saçma. Zaten herkes kafasına göre isimler takıyo yaptığı müziğe. Tamam HIM sürekli aşktan bahsediyo sözlerinde aşk acısı falan olabilir ama bu yeni bir müzik türü çıkardıkları anlamına gelmez ki... Ben gothic rock demeyi tercih ediyorum. (Gothic metal fazla ağır kaçar sanırım.) _________________ I'm the suicider dying every night and day,
Killing me is not enough to make me go away... |
|
| Başa dön |
|
 |
DoSeD

|
Tarih: Pzr 17.08.2003 1:44 Mesaj konusu: |
|
|
yeni albümlerini dinleyemedim ben hala razorblade romance takılıyorum.. join me in death dinlerdim başka bişi dinlemezdim bi ara o albümdeki right here in my arms`da özel bi şarkı bnm için ville valonun sesi de hoş gerçekten sürüklüyo yani.. ayrıca şuandan itibaren indirmeye başlıyorum yeni albümdeki parçaları sağolun böyle bi topic açıp hatırlattığınız için..  _________________ Red Hot Chili Peppers Fan Boards
http://dosed.proboards22.com |
|
| Başa dön |
|
 |
JuMiLLa

|
Tarih: Pzr 17.08.2003 11:08 Mesaj konusu: |
|
|
bencede iyi baya villenin sesi..ama baya elestiri almisti makyaji tipi ,yaptigi sarkilar ve yazdigi sozlerden dolayi..Hatta gay olduu dedikodulari da vardi,ki bence bi sakincasi yok..Zate adam o kadar tatli ki,baby face i var ve bence gay olmasi da gayet dogal..Bi de cok duygusal..
Love metal bence de sacma..Ben de her zaman icin gothic olarak dusunmustum ama da black wizard a katiliyorum,gothic metal deil yaptiklari.. rock yapiolar.. _________________ http://nerdeki.deviantart.com
=//= |
|
| Başa dön |
|
 |
Ladyrock

|
Tarih: Prş 21.08.2003 17:38 Mesaj konusu: |
|
|
HIM'in ilk ciktigi anlarda herkes o grubun gothic tarzina yönlendiklerini biliyordu. Zaman zaman fan' lerin arasinda bunlar aslinda cok farkli ve bunlar love-metal yapiyorlar diye laf cikti ve bu da HIM' in kulagina gitdi. Bastan HIM komik diye gülüp gectiler ama simdide evet biz love-metal (ayni andada gothic) yapiyoruz diyorlar ve kendilerini ilk ve tek love-metal grubu olarak görüyorlar.
Ville guy diil. Tam tersi cünki taninmadan önce beraber oldugu ve meshur olduktan sonrada beraber kaldigi güzel bir kiz sevgilisi vardi. Özel hayatini gizli tutmak icin sürekli röpörtajlarinda yalan söyler ve kimin ile beraber oldugunu gizlerdi. Ama maalesef bir konser sirasinda objektivler o güzel kizi yakaladi.
Bu aradada Ville yalan söyledigini acikca itiraf eder ve benim her söyledigim lafa inanmayin der. _________________ Niemand stirbt als Jungfrau, denn das Leben fickt jeden. |
|
| Başa dön |
|
 |
|