Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Uzun süredir izlemek istediğm bı fılmdı.ızledım ve kamyon çarpmış etkısı yaptı bende.tekrar izlemeyeceğım muthış bır film..... _________________ Consecreated weapons of my soul
Benim o sahnede iştahım açıldı desem inanır mısın ? Adam öyle bi iştahla yedi ki anlatmak mümkün değil. Bi de o izlediği Kore televizyonu. Eğer bizim televizyon kanalları olsaydı muhtemelen hiç bişey öğrenemeyeceği gibi, o kadar senenin sonunda "aptal" olarak dışarı çıkardı. Dolayısı ile film filan da olmazdı
bence de adam dışarı çıkınca tek bileceği şey BBG evi POPSTAR ALATURKA STAR
sadece youtube a giren bir internet verseler daha iyi _________________ Evde Jöle Kalmadı
bu senaryoyu yazanı da bu filmi çekeni de...
nasıl bir zekadan çıkmış bu böyle.. intikam intikam
oguzog demiş ki:
lovecraft demiş ki:
Benim o sahnede iştahım açıldı desem inanır mısın ? Adam öyle bi iştahla yedi ki anlatmak mümkün değil. Bi de o izlediği Kore televizyonu. Eğer bizim televizyon kanalları olsaydı muhtemelen hiç bişey öğrenemeyeceği gibi, o kadar senenin sonunda "aptal" olarak dışarı çıkardı. Dolayısı ile film filan da olmazdı
bence de adam dışarı çıkınca tek bileceği şey BBG evi POPSTAR ALATURKA STAR
sadece youtube a giren bir internet verseler daha iyi
bi de sabah programları var seda sayan vb he bi de desti izdivaçlar _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
bir boşluk ki nasıl insanla dolsun...
YaLnızLığı AnLa
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız