| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Buzdan_kanaT

|
Tarih: Çrş 06.09.2006 1:40 Mesaj konusu: |
|
|
Muhteşem.Uzakdoğu filmlerine karşı bakış açımı değiştiren bi film.Ancak bi kaç ay önce seyretme fırsatım oldu.Bu sene seyrettiğim en iyi filmdir.Şiddet ötesi duygularla tavsiye ederim seyretmeyenlere.. _________________ Kendi gölgesiyle savaşan biri ışığı nerede bulmuşsa yolculuğunu geceyle ve o ışıkla kutsamalı.Bunu yapıyorum işte;...bir delinin rüya duvarını örüyorum.Adil davran bana ellerim,,uyut seni ellerim. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
psykhe

|
Tarih: Cum 08.09.2006 0:30 Mesaj konusu: |
|
|
| Buzdan_kanaT demiş ki: | | Muhteşem.Uzakdoğu filmlerine karşı bakış açımı değiştiren bi film.Ancak bi kaç ay önce seyretme fırsatım oldu.Bu sene seyrettiğim en iyi filmdir.Şiddet ötesi duygularla tavsiye ederim seyretmeyenlere.. |
kesinlikle katılıyorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
phoebus

|
Tarih: Pzr 10.09.2006 1:41 Mesaj konusu: |
|
|
| Buzdan_kanaT demiş ki: | | Muhteşem.Uzakdoğu filmlerine karşı bakış açımı değiştiren bi film.Ancak bi kaç ay önce seyretme fırsatım oldu.Bu sene seyrettiğim en iyi filmdir.Şiddet ötesi duygularla tavsiye ederim seyretmeyenlere.. |
ya uzak doğu filmleri cok iyidir biraz gec kalmıssın kesfetmekte senaryoları cok sağlamdır ama tabi ki old boy'un eline hiçbiri su dökemez o nası yıkıcı bi filmdi yahu  |
|
| Başa dön |
|
 |
Asortiq_mnyq

|
Tarih: Sal 12.09.2006 21:23 Mesaj konusu: |
|
|
Old Boy'u da ve 3lemenin diğer 2 filmini de izledim.Old Boy kesinlikle muhteşem bi film intikam filmleri arasında gerçi diğer ikisi de intikam üzerine kurulu.Yalnız anlamadım bu intikam sevdasını hele 3lemenin son filmi Sempathy for Mrs. Veangeance'de kabak tadı vermiş bu intikam olayı.Chan-Wook Park yine muhteşem çekmiş filmlerin üçünü ama Old Boy kadar kayda değmiyo bence diğer iki film _________________ Cause nobody loves me
It's true
Not like you do |
|
| Başa dön |
|
 |
phoebus

|
Tarih: Çrş 25.10.2006 2:13 Mesaj konusu: |
|
|
| üçlemenin ilk filmini az önce izledim."old boy" kadar çarpıcı bir senaryosu olmasa da çok iddalı bir filmdi.3. filmi tez elden bulup izlemeye calıscam.... |
|
| Başa dön |
|
 |
SinceYourDeath

|
Tarih: Prş 26.10.2006 20:53 Mesaj konusu: |
|
|
senarist inin yasak ilişkileri olmuş bence şaka bi yana harika bi yapıt bence.. _________________ please ease my burden,please ease my pain.. |
|
| Başa dön |
|
 |
pagliaccio

|
Tarih: Prş 02.11.2006 21:08 Mesaj konusu: |
|
|
bu filmi izledikten sonra bir yıl kadar film izlememek için söz vermiş insanları kınıyorumm..: (( _________________ ..televizyonla uyuşmuş milyonlarca beyinden biriyim sadece... |
|
| Başa dön |
|
 |
gorkyeah

Kayıt: Apr 12, 2005 Mesajlar: 1075 Nerden: İzmir / Gallipoli
|
Tarih: Prş 02.11.2006 22:42 Mesaj konusu: |
|
|
uzak doğulular gene yapıcağını yapmış ve sonunda Oha! dedirtmiş... _________________ RG570 rulezzz! |
|
| Başa dön |
|
 |
RouLeTTe__ Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 04.11.2006 20:22 Mesaj konusu: |
|
|
bu filmi izleyipte etkilenmemek mümkün değil yani harika bi film yapmışlar _________________ U.P.O. roni
U.P.O. her cumartesi 20.00 insula rock bar
kafam iyiydi gördüm kalbim iyiyidi sevdim gerisi deja-vu |
|
| Başa dön |
|
 |
swin

|
Tarih: Cmt 04.11.2006 20:40 Mesaj konusu: |
|
|
Süperdi gerçekten izlediğimde off okadar zamanım boşa gitti demediğim ender filmlerdendi  _________________ insan BüYüDüKçE hayalleri KüÇüLüR mÜ? |
|
| Başa dön |
|
 |
promiscuous

|
Tarih: Sal 07.11.2006 20:39 Mesaj konusu: |
|
|
insanı piskopata bağlayan dumura uğratan muhteşem bir film senaryosu bir harika sanat diye buna derim en etkili mesajı dilini kesmesiyle veriyor film...  _________________ ____THE TRUTH İS OUT THREE_________ |
|
| Başa dön |
|
 |
pagliaccio

|
Tarih: Prş 07.12.2006 0:01 Mesaj konusu: |
|
|
..bana japon film sevgisini aşılayan başyapıtt..filmin ilk dakikaları biraz sıkıcı gibi geliyor ama daha sonra bi hareket kazanıyorki..: _________________ ..televizyonla uyuşmuş milyonlarca beyinden biriyim sadece... |
|
| Başa dön |
|
 |
angel_of_death666

|
Tarih: Pzr 17.12.2006 19:32 Mesaj konusu: |
|
|
| dehşetle izledim bu filmi.korku filmlerinden daha da gerilimdi...şoka girdimm mükemmel bi filmmm |
|
| Başa dön |
|
 |
didi_in_chains

|
Tarih: Çrş 10.01.2007 0:22 Mesaj konusu: |
|
|
| gorkyeah demiş ki: | | uzak doğulular gene yapıcağını yapmış ve sonunda Oha! dedirtmiş... | koreliler...bu konuda çok başarılılar gerçekten de.. |
|
| Başa dön |
|
 |
didi_in_chains

|
Tarih: Çrş 10.01.2007 0:24 Mesaj konusu: |
|
|
| pagliaccio demiş ki: | | ..bana japon film sevgisini aşılayan başyapıtt..filmin ilk dakikaları biraz sıkıcı gibi geliyor ama daha sonra bi hareket kazanıyorki..: | kore filmi bu arkadasım  |
|
| Başa dön |
|
 |
oguzog

|
Tarih: Çrş 10.01.2007 21:45 Mesaj konusu: |
|
|
Ben bir hayvandan daha da kötü olsam bile...
...yaşamaya hakkım yok mu? _________________ Evde Jöle Kalmadı |
|
| Başa dön |
|
 |
starbreaker

|
Tarih: Pzr 14.01.2007 22:32 Mesaj konusu: |
|
|
Ben beğenmedim abi sıkıcı ve depresif.... _________________ Rock n' Roll Music To The World |
|
| Başa dön |
|
 |
mtphr

|
|
| Başa dön |
|
 |
G_unit

|
Tarih: Pzr 04.02.2007 2:17 Mesaj konusu: |
|
|
söylenecek fazla söz olmasa gerek....
resmen kanım dondu ya finalde...
filmde verilmek istenen birde msj var.. "TV kötü bir iletişim aracı değildir bilakis doğru yerde kullanıldığında iyi bir iletişim aracıdır." adam dışarı cıktığında kendisine edilen küfürleri anlamaması, televizyonun küfür öğretmediğini,,, akvaryumun önünde durup içindeki balığın tüm özelliklerini bilmesi, televizyonun çok faydalı şeyler öğrettiği vurgulanmış....
birde filmde hiçbir özel efekt kullanılmamış...ahtapot sahnesinde dahi..
bu yüzden filmi izleyecekler aç karna izlemesin..midesi bulanabilir...  |
|
| Başa dön |
|
 |
lovecraft Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 04.02.2007 4:23 Mesaj konusu: |
|
|
Benim o sahnede iştahım açıldı desem inanır mısın ? Adam öyle bi iştahla yedi ki anlatmak mümkün değil. Bi de o izlediği Kore televizyonu. Eğer bizim televizyon kanalları olsaydı muhtemelen hiç bişey öğrenemeyeceği gibi, o kadar senenin sonunda "aptal" olarak dışarı çıkardı. Dolayısı ile film filan da olmazdı  |
|
| Başa dön |
|
 |
|