| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
erinch

|
Tarih: Cum 25.02.2005 1:52 Mesaj konusu: |
|
|
En iyi sahne;
John Nash'in hayali arkadaşı Charles Herman ve onun yanındaki küçük kız ile parkda dolaştıkları sahne..
John ve Charles bankta oturuyorlar, o sırada kız etrafta koşuşuyor kuşların yanından onları korkuturcasına ellerini kollarını sallayarak koşuyor, ama kuşlar uçmuyor=)-
Neden acaba...
=)-
İşte bu sahneyi yakalayabilseydik filmi başından çözerdik.
İyi film hemde baya iyi.. _________________ KelleKoltukta tayfasıyla tanısın;
www.kellekoltukta.com |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
iCe

|
Tarih: Cum 25.02.2005 22:39 Mesaj konusu: |
|
|
Sanki Fight Club'tan sonra şizofreni üzerine filmlerde bir patlama oldu. Bana biraz zorlama geldi bu film. Fakat ilk yarısını izleyemediğim için çok yorum yapmak istemiyorum. Russell Crowe gerçekten iyi oynamış. Hiç sevmediğim bir adamdı ama hakkını vermek lazım. _________________ http://www.dark-abyss.org |
|
| Başa dön |
|
 |
basilisk

|
Tarih: Cum 25.02.2005 22:59 Mesaj konusu: |
|
|
| ya güzel bi konuyu bile berbat bi hala getiren hollywood sinemasını tebrik ediyom.basitleşmiş olan hollywood izleri taşıyan bi film gene..yani film avrupadan çıksaydı iyi bi film olurdu bence..yine özgün ki konuya sıçmış hollywood.. |
|
| Başa dön |
|
 |
s_hifty

Kayıt: Mar 08, 2004 Mesajlar: 3123 Nerden: izmir'in dağlarında çiçekler açar
|
Tarih: Cmt 26.02.2005 1:40 Mesaj konusu: |
|
|
| iCe demiş ki: | | Sanki Fight Club'tan sonra şizofreni üzerine filmlerde bir patlama oldu. Bana biraz zorlama geldi bu film. Fakat ilk yarısını izleyemediğim için çok yorum yapmak istemiyorum. Russell Crowe gerçekten iyi oynamış. Hiç sevmediğim bir adamdı ama hakkını vermek lazım. |
abi sen hiç film beğenmezmisin bakıyorum baya film izliyosun hepsinin forumuna yazıyosun ama genelde hep olumsuz bu arada basilisk seninki sadece hollywood nefreti başka birşey değil popülere karşı bu kadar olmayın abi çok güzel bir filmdi |
|
| Başa dön |
|
 |
portishead

|
Tarih: Çrş 02.03.2005 22:59 Mesaj konusu: |
|
|
russell abimiz cidden iyi oynamıştı vaktinde-ki zatende oscar'ı kaptı...izlemeye değer bir film gerçekten...
balık açtıysa topiği mecbur yazacan cevabı haliyle  _________________ Capo |
|
| Başa dön |
|
 |
DIONYS_O_S

|
Tarih: Çrş 13.04.2005 18:53 Mesaj konusu: |
|
|
hep aynı seyleri yazıyoorum ama filmler cok güzel be abi bu film gercek hayattan alıntı oda etkileyici insan gercekten istedimi yapıyoru iyi anlatmıslar azim örnegi o eski arkadas hikayesi hic inandırıcı degil ama _________________ amin<br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
bRacKisH Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 01.08.2005 15:51 Mesaj konusu: |
|
|
çok güsel bi film..!!!beni çok etkiledini söleebilirim..!! russell crowe n oyuncluu ztn aarı mükemmel we filmle birbirini tamamlamış yani resmen ed harris fln!!! en sewdiim filmlerden biri diebiliirm we bıkmadan en as abartısıs 10 kere isleebilirim..o kdr sewiorum bu filmi!! :) _________________ Every day I wake up
The sun rains down on me
But this one seems so different
It's black as day instead |
|
| Başa dön |
|
 |
erkantheend

|
Tarih: Pts 01.08.2005 17:35 Mesaj konusu: |
|
|
Filmi çok seviyorsun ama sanırım aynı dercede türkçeden nefret ediyorsun.Biraz daha düzgün.
Filmi izledikten sonra Jennifer Colleny'e ölümüne aşık olmuştum.Ne kadar güzel çıkmış ya .İnsanı etkileme gücü yüksek bir film.Nitekim ben izledikten sonra baya bi matematik e merak saldıydım.Adamda ne kafa var ya helal olsun. _________________ I'll see you on the dark side of the moon |
|
| Başa dön |
|
 |
silverroad Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Çrş 03.08.2005 12:14 Mesaj konusu: |
|
|
| grinder demiş ki: | | Şizofrenlik böyle bir hastalık değildir; filmde yanlış bir anlatım var. |
hadi ya!
yanlışmı anlatmış arkadaşlar
şizofreninin ne olduğunu bilmeyenlere önerilir bu film... |
|
| Başa dön |
|
 |
Cho

|
Tarih: Cum 05.08.2005 23:07 Mesaj konusu: |
|
|
| bu filmi izlediğimde russel crowe ikinci defa oscarı hemde üst üste alıcak dedim. ama aynı adama iki sene üst üste oscar vermiyorlarmış. bunu da öğrenmiş olduk. |
|
| Başa dön |
|
 |
erkantheend

|
Tarih: Cmt 06.08.2005 0:56 Mesaj konusu: |
|
|
ya eğer yanlış hatırlamıyorsam o yıl halle berry karısı "oscarı bu yıla kadar hiç bir zenci alamadı bu yıl da vermezseniz siz ırkçılıktan mahkemeye veririm" diye telkinde bulundu.Bunu üzerini de Russel abimizin eli boş kaldı. _________________ I'll see you on the dark side of the moon |
|
| Başa dön |
|
 |
Cho

|
Tarih: Cmt 06.08.2005 3:51 Mesaj konusu: |
|
|
russel crowe'un önceki seneki performansı bir yana kalsın ben kimin oscarı aldığını bile hatırlamıyorum o sene... çok ayıptı ... çok ... _________________ "Varus allah belanı versin" - Augustus Caesar |
|
| Başa dön |
|
 |
shine

|
Tarih: Cmt 06.08.2005 23:10 Mesaj konusu: |
|
|
| pardon ama russel crowe ile halle berry nasıl aynı kategoride oscar adayı olacaklar ki biri aktör biri aktris. yanlış mı anladım acaba ? |
|
| Başa dön |
|
 |
shine

|
Tarih: Cmt 06.08.2005 23:14 Mesaj konusu: |
|
|
| her iki kategori için söyledi herhalde o sözleri... mi ? acaba ? |
|
| Başa dön |
|
 |
erkantheend

|
Tarih: Pzr 07.08.2005 0:18 Mesaj konusu: |
|
|
Öyle öyle.Zaten o yıl sırf zencilere yüklendiler. _________________ I'll see you on the dark side of the moon |
|
| Başa dön |
|
 |
michelle

|
Tarih: Sal 15.11.2005 15:10 Mesaj konusu: |
|
|
oscar zaten çok komik ya.izlemiyorum bide sadece ticaret.rusell crowe mesela (çok sevmeme rağmen)gladiatorde oscarı almıştı çok gereksiz bir oscardı.ama beatiful mind da kesinlikle oscarı almalıydı...bu arada filmdeki paul bettany(nashın arkadaşı) ve sarah soyadı şuan aklıma gelmedi işte nashin karısı gerçek hayatta evliler  _________________ may the force be with you...... |
|
| Başa dön |
|
 |
silmarwen

|
Tarih: Sal 17.01.2006 16:02 Mesaj konusu: |
|
|
işte süper fimlerden birisi daha... insanı düşündüren filmlerden birisi bana göre=) _________________ yalnızım,yalnızız,yalnızlıklar elimde değil
düşerken son bir kez yalana benimsin benim
yalanasan yalanı severm elimde değil....... |
|
| Başa dön |
|
 |
seymas

|
Tarih: Pzr 19.02.2006 17:09 Mesaj konusu: |
|
|
Oscar ı hakkıyla almış bir film bence..
Konusuyla kurgusuyla da oldukça orjinal olduğunu düşünüyorum.. _________________ \'\'Susadım\'\' dedim..\'\'Biraz daha şarap rica etsem lütfen..\'\' \'\'Şimdi iyiyim; ne diyorduk, hoşlanır mısın müzikten?\'\'.... |
|
| Başa dön |
|
 |
ItDiesToday

|
Tarih: Cmt 11.03.2006 5:29 Mesaj konusu: |
|
|
izlediim en iyi filmdi // _________________ auto-de-fe. |
|
| Başa dön |
|
 |
sombrero

|
Tarih: Cmt 18.03.2006 19:13 Mesaj konusu: |
|
|
ya sinemada izlemistim ben o filmi,ciktiktan sonra artik emin diildim,sizofrenmiyim diilimiyim die  _________________ thErE iS nOthIng eitHer gOod oR bAd, bUt thInkIng maKes iT sO... |
|
| Başa dön |
|
 |
|