| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
yalcinaltinkaynak

|
Tarih: Cum 10.10.2003 0:56 Mesaj konusu: Kurban |
|
|
Dinledigim en iyi Türk rock grubu diyebilirim.özlettiler kendilerini. _________________ +4 Gitaristi... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Rocker89

Kayıt: 1050086412 Mesajlar: 775 Nerden: sürüngenler şehrinden
|
Tarih: Cum 10.10.2003 16:12 Mesaj konusu: |
|
|
kurban...söyleyeceğim o kadar çok şey varki aslında...
ama yazmaya üşeniyorum şimdi.
çok yetenekli,dürüst ve işlerini hakkını vererek yapan elemanlara sahip bir grup...yeni albüm geliyor yakında.albümün tamamının cover olması beni biraz üzse de albüm albümdür  |
|
| Başa dön |
|
 |
erdemyener

|
Tarih: Cum 10.10.2003 19:58 Mesaj konusu: |
|
|
enstrüman hakimiyetleri yüksek, soundu çok sağlam, kaliteli bir gruptur. yeni çalışmalarını merakla bekliyorum. _________________ +4 Vokalisti... |
|
| Başa dön |
|
 |
SwaLLoweD "Müziktek" Mod

|
Tarih: Cum 10.10.2003 20:35 Mesaj konusu: |
|
|
Yok sadece cover'lardan oluşmuyor yeni albüm bildiğim kadarıyla.. Hayvan gibi demodaki parçalardan da var..Covar'lar da çok bilinen şeyler değil diye biliyorum.. _________________ "Gerçekte Umut Olmaz" - FeedBACK (www.feedback.gen.tr) |
|
| Başa dön |
|
 |
Rocker89

|
Tarih: Cum 10.10.2003 20:49 Mesaj konusu: |
|
|
lampaya püf de,namus belası,ağlama değmez hayat vb. şarkılar
konserlerden dinlediğim kadarıyla çok güzel coverları var
kurban'a karşı her zaman özel bir zaafım olmuştur.neden olduğunu ben de bilmiyorum ama hakettiklerini düşünüyorum.hepsi birbirinden iyi ve yetenekli insanlar.sırf kendi prensiplerinden,müzik tarzlarından ve yapmak istedikleri müzikten vazgeçmemek için bazı prodüktörlerle anlaşma yapmamaları en çok takdir ettiğim özelliklerindendir.şimdiye kadar albüm çıkarabilirlerdi ama o zaman o prodüktörlerin,onların işlerine karışmalarına engel olamazlardı.düşünsenize o kadar şarkı yapmışsınız ve kafanıza biri dikilip "bu şarkı olmaz,ilgi çekmez.ı ıh bu da olmaz alışıldık bir parça değil" diyip diyip duruyor.insanın içinden geldiğini yapması her zaman daha iyidir  |
|
| Başa dön |
|
 |
MarilynManson Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 11.10.2003 17:54 Mesaj konusu: |
|
|
| Saygı duyduğum bir grup coverları sert bekliyorum türkiyede kulvarının en iyi davulcusuna sahip kıymetini bilmiyoruz burak'ın o ayrı |
|
| Başa dön |
|
 |
Oxy-t

|
Tarih: Cmt 11.10.2003 20:53 Mesaj konusu: |
|
|
| Kurban Cover Albümle Bomba Gibi geliyoo.. Ekim ayi içinde piyasaya çikmasi gerekiyoo Cover albümün.. Albüm kaydedilirken sahsen punch'ta bulunmaktaydim bi gün.. Deli bisey olcak Cover albüm benden söylemesi =o) |
|
| Başa dön |
|
 |
erdemyener

|
Tarih: Pts 13.10.2003 21:38 Mesaj konusu: |
|
|
bu arada bi gün Yalçınla tartışıyoduk. albümün sonundaki "sorma" versiyonu üzerine. Yalçın bu hücum kayıt diyodu. Ben de hücum için fazla iyi diyodum.(her ne kadar aynı kaliteyi hücumla yakalayacak kadar iyi bir grup olsalar da öyle geliyodu bana) en sonunda bi gün Yalçın Kurban basçısı Kerem'i arayıp sordu. Kerem "yok abi kanal kaydettik ama hücum sanılsın diye kaliteyi düşük tuttuk" demişti. hala öyle sananlara duyurulur. albüm sonundaki "sorma"nın farklı versiyonu kanal kayıttır.  _________________ +4 Vokalisti... |
|
| Başa dön |
|
 |
Rocker89

|
Tarih: Pts 13.10.2003 22:58 Mesaj konusu: |
|
|
| erdemyener demiş ki: | bu arada bi gün Yalçınla tartışıyoduk. albümün sonundaki "sorma" versiyonu üzerine. Yalçın bu hücum kayıt diyodu. Ben de hücum için fazla iyi diyodum.(her ne kadar aynı kaliteyi hücumla yakalayacak kadar iyi bir grup olsalar da öyle geliyodu bana) en sonunda bi gün Yalçın Kurban basçısı Kerem'i arayıp sordu. Kerem "yok abi kanal kaydettik ama hücum sanılsın diye kaliteyi düşük tuttuk" demişti. hala öyle sananlara duyurulur. albüm sonundaki "sorma"nın farklı versiyonu kanal kayıttır.  |
peki bir soru:
bu "sorma" eskisinden daha mı güzel yoksa eşit düzeydemi sence?cidden merak ettim nasıl acaba?eskisi çok güzeldi çünkü. |
|
| Başa dön |
|
 |
erdemyener

|
Tarih: Sal 14.10.2003 13:47 Mesaj konusu: |
|
|
bonus olanı daha alternatif bi versiyonu. Burak double kick kullanmış vokal çok farklı olmamakla beraber vurgularda hafif farklılıklar var. bence daha güzel diğerinden. ama kaliteyi düşük tuttukları için büyük bi zevkle dinlenmiyor. ikisi de aynı albümde rocker89... _________________ +4 Vokalisti... |
|
| Başa dön |
|
 |
yalcinaltinkaynak

|
Tarih: Sal 14.10.2003 15:52 Mesaj konusu: |
|
|
hepsi cok iyi müzisyenler zaten,bide iskender paydasin eli deyince dünya sıtandartında bi albüm yarattılar. bence bicok dünyaca ünlü gruptan daha iyiler.yeni albümünü sabırsızlıkla bekliyoruz.... _________________ +4 Gitaristi... |
|
| Başa dön |
|
 |
Oxy-t

|
Tarih: Cmt 18.10.2003 14:30 Mesaj konusu: |
|
|
| Yaa Harbiden Hidden Track olan Sorma diger sormadan daha super ve gaz bence.. Albümün sonundaki konusmalada baya eglenceli |
|
| Başa dön |
|
 |
ex_deep_purple

|
Tarih: Cmt 18.10.2003 15:10 Mesaj konusu: |
|
|
| peki çıktı mı çıkıyor mu çıkacak mı son durum nedir? |
|
| Başa dön |
|
 |
Offspring

|
Tarih: Pzr 19.10.2003 13:01 Mesaj konusu: |
|
|
benim beğendigim bi tek sarkilari var. "son söz" oda.
bu ay(ekim) bluejean e ciktilar röportajlari var.
birde belki biliyorsunuzdur. alt grup olarak hücumkedi var. kurbanin bass'cisi ile bateristi o grupta caliyorlar.
hucümkedi'de guzel bence bi gece dinlemenizi dleylerim.  _________________ why so green and lovely? |
|
| Başa dön |
|
 |
ReplikanXXL

|
Tarih: Prş 20.11.2003 20:17 Mesaj konusu: |
|
|
Kurban ın "Karatoprak" kavırını dinlediniz mi...gene konuşturmuşlar....sitelerinde mevcut... _________________ Fallafosh gitar,backvokal
aptallık en büyük günahtır |
|
| Başa dön |
|
 |
BarisManco

|
Tarih: Prş 20.11.2003 21:34 Mesaj konusu: |
|
|
Kurbanın Lambaya Püf de ve Sarı Çizmeli Mehmet Ağa coverları da çok hoş. _________________ Barış Manço Rock Derneği Gn.Bşk Barış Manço Ekspresi Vokal http://www.barismancorock.org |
|
| Başa dön |
|
 |
Ladyrock

|
Tarih: Prş 20.11.2003 21:37 Mesaj konusu: |
|
|
Hosuma giden ve (ciddi ciddi ) ciddiye aldigim grup... ne kadar da crazy olsalarda. Belki o yüzdende hosuma gidiyorlarmi ne?!? _________________ Niemand stirbt als Jungfrau, denn das Leben fickt jeden. |
|
| Başa dön |
|
 |
ReplikanXXL

|
Tarih: Prş 20.11.2003 23:46 Mesaj konusu: |
|
|
| BarisManco demiş ki: | | Kurbanın Lambaya Püf de ve Sarı Çizmeli Mehmet Ağa coverları da çok hoş. |
bunları nerden bulabilririz??? |
|
| Başa dön |
|
 |
SwaLLoweD "Müziktek" Mod

|
Tarih: Cum 21.11.2003 0:00 Mesaj konusu: |
|
|
muhtemelen yeni çıkacak olan albümde bulabilirsiniz... Başka bir yerde yayınlamadılar.. Fakat konserlerinde genelde yer verirler bu cover'lara.. _________________ "Gerçekte Umut Olmaz" - FeedBACK (www.feedback.gen.tr) |
|
| Başa dön |
|
 |
bttrfly

|
Tarih: Cum 21.11.2003 18:09 Mesaj konusu: |
|
|
| namus belası cover ı da süperdir ama ben her halukarda " sorma " yı tek geçerim bu alemde . yeni albümü sabırsızlıkla beklyoruz... |
|
| Başa dön |
|
 |
|