Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Kurban
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Kurban
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 98, 99, 100 ... 245, 246, 247  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
nehirrr

MesajTarih: Sal 15.11.2005 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

savro demiş ki:
Bence artık imkansız.Burak resmen geçti athena'ya hatta klip bile cektiler.Olsun ama bu iş Burak'sızda olabilir...

bence bu iş Burak'sız olmaz sadece Burak değil birisi eksik olmaz Crying or Very sad
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Seth_16

MesajTarih: Sal 15.11.2005 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet bencede kurban çok iyiydi ya burak la sıkı kankaydık gitti ama

Yönetici Uyarısı:Mesajınız yönetici tarafından düzeltilmiştir. "V" yerine "W" kullanmayınız. Forum Kurallarını okuyunuz.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
savro

MesajTarih: Sal 15.11.2005 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Herkesin birbiriyle uyumu harikaydi.Umarim herseyin rockncoke 2006 da sahne alirlar ve herseyin fanlarimizin sevgi derecelerini olcmek icin yapilmis bir sakaydi dese Burak Pee..

www.ironmaidentr.com İronmaiden Fan Sitesi
Başa dön
excusez_moi

MesajTarih: Sal 15.11.2005 22:21    Mesaj konusu: ... Alıntıyla Cevap Ver

maalesef birleşmez onlar gibi... başka bişy yazcaktım ama... bi de birleşseler de olmaz sanki eskisi gibi di mi... olsun gelir yenileri... şimdi "yok onlar gibisi gelmez bi daha" demeyin rica ederim... olur, herşey olur... unutulur... başkaları gelir... onlar da unutulur... çocuklarımıza da anlatırız "böyleyken böyleydi" deyü... olsun... güzeldi ama di mi... daha güzelleri de olur... öyle umuyorum ben en azından...
Başa dön
Kizilay_Action_chare

MesajTarih: Sal 15.11.2005 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çok seviyorum bütün albümlerini aldım kötü bi şakılarını dinlemedim özellikle yaptıkları coverlar diğerlerirninkinden çok farklı oluyo süperler[/b]
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hahah
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Sal 15.11.2005 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dünyadaki en iyi rock grubu ... deniz we burağı çoook sewiyorumsüpeeeerleeeer harikalar
Başa dön
savro

MesajTarih: Çrş 16.11.2005 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaslar seviyoruz ama abartmayın ya.Harika rock yapıyorlardı ama Dünyada demeyin lutfen

Başa dön
Antibiyotik

MesajTarih: Çrş 16.11.2005 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

valla keremi izlemek isteyenler demir demirkan ın konserlerini kaçırmasın derim.kurban bitti ama üyeleri hâlâ müzik camiasında Wink
orjin

MesajTarih: Çrş 16.11.2005 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar artık bırakalım şu yok keşke dağılmasaydı,yok kurban Türkiye'nin en iyi grubuydu laflarını falan...zaten bunu artık bizim kediden tutun fizikçiye kadar herkes bilio..
şöle herkes kurbanla alakalı başından geçmiş unutamadığı anısını falan anlatsında esbeplenip eğlenelim be yaw.elden ne gelir artık.
Başa dön
Storm_Warrior

MesajTarih: Prş 17.11.2005 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

FuNKY-E demiş ki:
bu başlığa bir daha yazmayacağım, dellenmediğim veya kurban birleşmediği sürece.

kronolojik bir özet yapalım.

kurban 1999 yılında profesyonel müzik hayatına başladığı zaman, bana göre türkiye'de bir devrim gerçekleşti. televizyonda havada süzülen grup elemanları türkiye'de müzik adına bazı şeylerin değiştiğini gösterir gibiydi. hard rock terimi bana göre türk piyasasında yer buldu. iskender paydaş gibi işinin hakkını veren bir prodüktörün de yardımıyla kurban bana göre hala türkiye'nin en kaliteli rock albümünü çıkarttı.

keşke olmasaydı dediğim uzun bir aranın ardından kurban 2. albümü sert ile döndü. bu albümün yeri bende ayrıdır. yıllardan beri dinlemeye alıştığımız eski klasiklerimizi kurban yorumuyla dinlemek gerçekten büyük bir zevk.

3. albüm insanlar sıkıntılı bir sürecin sonunda nihayet elime ulaştığında tabiri caizse kafayı yemiştim böyle albüm olmaz diye. gönül isterdi ki yeni kliplerle, yeni konserlerle hala bu zevki tadabiliyor olsaydık.. elimizde albümler var. fakat bir daha canlı performans olmayacağı düşüncesi beni gerçekten kahrediyor...

grup elemanları bugün şu veya bu şekilde müzikal hayatlarını devam ettiriyorlar (askerde bile SmileSmile ) sadece iş olsun diye burak gürpınarı kurbanı dağıtmakla suçlayanlara ankaradan en ağır küfürleri yolluyorum. kişisel temennim bu polemik daha fazla uzamaz, insanların kişisel tercihlerine saygı duyulur ve bilip bilmeden atıp tutulmaz. şahsen ben elimden geldiğince atanların attıklarını arka taraflarından iade etmeye çalışıyorum ama sayıyla değil bunlar. öf be

bir şeyi de belirteyim, kurban grubunun bir ruhu vardı. bugün grup elemanlarının yeni projelerinden sakın kurban ruhu beklemeyin, boşa beklersiniz. kurban grubu o 4 kişi olmadığı sürece kurban olmaz, olamaz. o ruh benim için herşeydi. örnek verecek olursam ben athena grubunu çok seven bir insanım, burak gürpınarın athenaya gidişi benim gruba olan sevgimi artırmadı sadece ilgimi artırdı. demek istediğim çok ince bir nokta Wink

bundan sonra denecek tek şey umarım bir gün birleşirler. hepsini çok seviyorum.

saygılar & sevgiler

emir olm zaten kurbanı burak dağıttı diyenler.. hiç bir şey bilmeyenlerdir..
onlarada tavsiyem.. (ki aylar geçti ama ) olayı iyice öğrenip sonra konuşmaları...

kurban türkiyenin.. hatta ortadoğu,kafkaslar,asya,afirka fln fln en sağlam grubuydu... (avrupa ve amerikayı katmıyorum dikkatinizi çekerim) unutulmaz birşey.. zaten burakla muhabbet etmeyi özledik yav... öff..
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Antibiyotik

MesajTarih: Prş 17.11.2005 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

orjin demiş ki:
Arkadaşlar artık bırakalım şu yok keşke dağılmasaydı,yok kurban Türkiye'nin en iyi grubuydu laflarını falan...zaten bunu artık bizim kediden tutun fizikçiye kadar herkes bilio..
şöle herkes kurbanla alakalı başından geçmiş unutamadığı anısını falan anlatsında esbeplenip eğlenelim be yaw.elden ne gelir artık.

izmirdeki son albüm tanıtım konseriden 2 şişe bira üstüne 1 litre su içmiştim midem çok bulanmıştı Smile
orjin

MesajTarih: Prş 17.11.2005 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Antibiyotik demiş ki:
orjin demiş ki:

izmirdeki son albüm tanıtım konseriden 2 şişe bira üstüne 1 litre su içmiştim midem çok bulanmıştı Smile

he yaa şöyle anlatın yaa

yokmu daha ilginç bi anısı olan:P hadiieeee yokmuuuuuu
Başa dön
hasanayvenli

MesajTarih: Cum 18.11.2005 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu sene mayıs ayında arkadaşların yanına gezmeye gitmiştim istanbula istiklalde dolaşırken 2 kez görmüştüm aynı gün içinde ama konuşamamıştım
daha sonra bambiye girdik arkadaşla bişeler yemeye burak geldi yanımıza oturdu bu kez konuşcam dedim kendi kendime
çıkarken biraz muhabbet ettik güzel bi anıydı kurban dağılmadan önce olan
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Storm_Warrior

MesajTarih: Cum 18.11.2005 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ankara gazi konseri sonunda burağı biz çekip en sonunda araca bindirmiştik... adam gidip gidip geliyor.. güvenlik bile tutamıyordu... apo ( crow_06 ) ve ben çekip aldık yav... komediydi..
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
amypamos

MesajTarih: Cum 18.11.2005 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yaa ben anı değil de gördüğüm üç rüyayı anlatıcam. Şimdi bu rüyayı ağustosta falan gördüm ama çok ilginç yaa.rüyamda kumsalda deniz bisiklet sürüyo(oha kumda yaa rüyalarım hep böyle salakçadr Laughing )ben de babam annem falan kumsaldayız(dip not:benim annem ve babam kurbanı sevmezdii Crying or Very sad )ben anaa deniz diye mini bi şok geçiriyorm ve ne hikmetse deniz diyorki "istersen bizimle oturabilirsin" ben direkt gidiyorum peşinden bi bakıyorum bütün grup beraber Crying or Very sad ben birşeyler soruyorm ama aptal gibi(evet ben aptalm yaa Sad )ne soruyorum?niye dağıldınız!!!(ooooff)bi bakıyorm burak' taki saçlar dipten beyaz beyaz çıkmş(ben bunu uyanınca hani hep onu suçladılar ya ona yorumladm) ve deniz ağlıyo Crying or Very sad ben onun göz yaşlarını siliyorum...oof yaa hala gözümün önünde:( sonra birden ortam değişiyor ve duvarda babamın kepli cüppeli fotosu Very Happy neyse uzatmayalım ertesi gün ne oldu?babam on yıldır kazanamadığı açıköğretim sınavını kazanmış bir şekilde diplomayla geldi arkadaşlar Exclamation Exclamation (yaa bu çok uzun oldu diğer iki rüyayı isterseniz sonra da anlatırım) sonu yine esrarengiz haa!

Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından düzeltilmiştir. "Kelimeler üzerinde gereksiz kısaltmalar yapmayınız! Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.

Ayrıca bknz; http://www.turkrock.com/ftopic28283.html
pntgrm_ezgi

MesajTarih: Cmt 19.11.2005 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kurban zaten baslı basına bir all stardı..dagılmaları tabiiki cok uzdu ama her uyeyi yine farklı yerlerde dinliyoruz ve dinleyecegiz de zaten..grup uyelerinin(ozelliklede idolum olan burak gurpınarın) olayın ustunden bunca zaman gecmesine ragmen hala ustune cok gelindigi cok acık ve cok uzucu gruplar oyle kolay kurulmuyo..dagılırken bizden cok daha fazla uzulduklerine eminim..her neyse her hangi bi anım yok ama içimden geldi bi yazayım dedim....

HeeL-TaP_davul

why must we live,in this drain that we hate??!!
Başa dön
amaaan

MesajTarih: Cmt 19.11.2005 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Belki yıllar sonra olucak ama tekrar bir araya gelmelerini umut ediyorum.
Başa dön
slayerbodom

MesajTarih: Pzr 20.11.2005 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hayranlarına müjde yeni çıkacak olan dorıan alternatif rock grubunun parçalarının bir tanesinde kurban solisti yer aldı...

Saygılar...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
savro

MesajTarih: Pzr 20.11.2005 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Vaay be Deniz neler ceviriyormus Very Happy

Başa dön
yenalll

MesajTarih: Pts 21.11.2005 2:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

slayerbodom demiş ki:
Hayranlarına müjde yeni çıkacak olan dorıan alternatif rock grubunun parçalarının bir tanesinde kurban solisti yer aldı...

Saygılar...

müzisyen adam boş durmaz.

tıpkı burak ın kurban albüm kayıtları bittikten sonra Athena ya yardımcı olması gibi =)

her zamankinden."görebilene porsiyonu"
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 98, 99, 100 ... 245, 246, 247  Sonraki
99. sayfa (Toplam 247 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız