Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - yazı tura
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

yazı tura
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
alonesong

MesajTarih: Sal 28.12.2004 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bence hiç olmamış.uğur yücel daha iyisini yapmalıydı..
EvilPupil

MesajTarih: Çrş 29.12.2004 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ne yalan söyliyeyim bana eşkiyada aldığım tadı verdi bence çok güzel bir film, Uğur YÜCEL'den de bu beklenirdi...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cheza

MesajTarih: Cmt 26.11.2005 1:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hakkini vermem gerekir, oyuncular cok iyi; teknik detaylardan anlamam, eminim onlar da cok iyidir ama benim izlemekten keyif aldigim bir film asla olmadi. bu denli kaliteli insanlar biraraya gelmisken biraz daha izlenebilir bir film yapmamalarina uzuldum - yapamamislar demiyorum, tercihen yapmamislar.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Asortiq_mnyq

MesajTarih: Pts 28.11.2005 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

alonesong demiş ki:
bence hiç olmamış.uğur yücel daha iyisini yapmalıydı..

Daha ne olması gerekirdi diye merak ediyorum filmin işlenişi,Olgun Şimşek'in (Rıdvan)filme yansıttığı hüzün,Kenan İmirzalıoğlu'nun(Cevher) deliliği bu kadar iyi yansıtılamazdı diye düşünüyorum..Son yılların en iyi Türk filmlerinden biri diyebilirim bu film için.Avrupa ve Hollywood filmleri b.k yemiş diyen çok insan oldu filmi izledikten sonra ki bence de..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
__witch__

MesajTarih: Sal 14.02.2006 7:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

iyiydi hem de çok...

Kenan imirzalıoğluna önyargımdan dolayı izlemeyi reddediyodum bi de filmin bi afişi var( iki asker arkadaşın sarılmış gülerken ki fotografı)o filmi görünce komedi filmi sanmıstım hep, yanlışpromosyon olmuş bence...

neyse sonuç olarak artıkın izlemiş ve cok begenmiş bulunmaktayım Olgun Şimşek zaten vazgecemediğim oyuncular arasındadır Kenan İ. idare ederdi role yakışmıştı...

İki hikaye de iyi işlenmişti ama 1.hikaye benim gözlerimi doldurdu Crying or Very sad acıkcası,bi de 2.hikaye'de Cevher'in(kenan i.)kardeşinin gay barda ona aralarındaki farkı anlattıgı sahne etkilyeciydi özellikle...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
the_wall

MesajTarih: Cum 15.12.2006 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

film güzel çünkü biçok konuyu aynı anda işlio ve bu konular içiçe olmasına rağmen hiçbiri diğerninin içine etmiyo. izlenmediyse ilk iş bi dvd mağazasına gidilmeli.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız