Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - NBA
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

NBA
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 149, 150, 151 ... 157, 158, 159  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Wayfaerer

MesajTarih: Prş 08.05.2008 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sopcast den maçları canlı olarak izleyebilirsiniz
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
1000mirrors

MesajTarih: Cum 09.05.2008 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ntv banttan vermiyor mu ya alçak
CedriX

MesajTarih: Cum 09.05.2008 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dedigim sayfa www.myp2p.eu. Ben Sopcast`tan acmayi bir turlu basaramiyorum yahu. Bu dedigim sayfadan iste kaynaklar buluyorum ama kanal offline cevabi aliyorum surekli. Bildiginiz bir channel var mi dogru duzun veren?...
Wayfaerer

MesajTarih: Cum 09.05.2008 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bende www.myp2p.eu daki linkerle izliyordum sopcastla sorun çıkmıyordu ama 2 aydır izlemiyorum bugün bir bakayım
Başa dön
Cantstandya

MesajTarih: Cmt 10.05.2008 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

00.00'da Magic-Pistons NTV'de, 03.00'te Cavs-Celtics NBA TV'de. Harika maçlar bekliyor gibi bizleri bu gece.

Magic sahasındaki 2'linin son maçında durumu eşitlemek için varını yoğunu ortaya koyup Detroit'e öyle gitmek isteyecektir, hele de Billups'ın durumu netlik kazanmamışken. Günde 7-8 kez tedavi görüyormuş, kulüp fizik kondüsyoneri "Hayatında görmediği şeyler kullandı" dedi hatta geçenlerde. Diğer maç ise zaten 3-0 olursa tamamen bitecek bir seriye sahne olacağından LeBron sazı eline almak zorunda. Delonte West'ten perde çıkışı üçlükler, Ben Wallace'dan da bloklar gelsin; sonra son saniye şutunda top Ray Allen'ın ellerinde kalsın ve gerisini izleyip görelim, gönüller bir olsun ekranlar coşsun diyorum.

Bu arada Jazz 104-99 kazanarak havlu atmadı ve umutlarını sürdürdü. Memo'dan 22 sayı 7 rebound, Boozer'dan da 27 sayı 20 rebound. İnanılmaz yorgundum ama maçı izlemeyi tasarlamıştım; anasını satayım zaman da geçmek bilmedi, Full Metal Jacket'ı koydum Çavuş Hartman ağzıma sıçsın da uyanık kalabileyim diye, ama yine olmadı yine olmadı.. Smile
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DEJ-A

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 1:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Laker kendi evinde süpürür.Magic'te azda olsa ihtimal var.Celtics diğer taraftan uçar orda.Lebron kurtulamıyor.Spurs serisini kestirmekse güç.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Cantstandya

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 1:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Harika maç oluyor Magic - Pistons; kaçan smaçlar, neredeyse çemberin içinden vurulan bloklar.. Hido kötü ama maç çok iyi.. Billups, Isiah Thomas'ın ardından sanırım bu kulüp tarihinde yokluğu en fazla hissedilen ve hissedilecek oyuncu.. Canlı şahit oluyoruz zira fakat öyle profesyonel bir takım ki, yine de koptular diyemem..
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 2:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ulan burada görmesem 5'e kadar bekleyecektim allah razı olsun Very Happy
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 2:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hido getirdi Hido götürdü,helal olsun yine de.
Cantstandya

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 2:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yok böyle maç, Hardwood Classics'e girdi şimdiden. Cavs - Celtics maçı da böyle olur inşallah.
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 2:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ulan bi tarafta bizimkiler dışında en sevdiğim adam bence NBA'in en iyisi Lebron,öteki tarafta basketbola başlama nedenlerimden,çocukluğumun takımı sempati filan değil apaçık taraftarı olduğum Celtics,çözüm yolu Lebron-Boston takası Very Happy,

Lebron 100 atsın ama Celtics süpürsün istiyorum.
Cantstandya

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 4:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yok abi tam tersi bir maç oluyor. İlk yarı bitti ve ben daha fazla dayanma niyetinde değilim, yatıyorum. Zaten bir gecede iki Hardwood Classics fazla olurdu değil mi.. Smile
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Celtics fark yedi,ben de dayanamadım yorgunluğa 3. çeyrek yattım. Neyse canımız sağolsun.
Cantstandya

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Maçın başında yorumcu bir şey hatırlattı, ben de unutmuştum açıkçası, yahu bu Celtics normal sezonun en iyi deplasman takımı. Ama play-offtaki 4. deplasman maçından da mağlubiyetle ayrıldı. Yani mağlubiyetle ayrılmasını geçtim, Atlanta'da salonun dörtte biri Celtics'liydi ama orada bile böyle afallamış, ilk profesyonel maçına çıkmış oyuncular şeklindeydi hepsi. Bu kadar tecrübeli adamlar iç saha/deplasman arasında ne kadar değişiyor ilginç. Yani bambaşka iki takım. Nitekim Hawks'da, Cavs'de aynı şeyi yaptı: Seyircinin salladığı mendiller ve bağırışları ile oyuna çok gaz ve hızlı başladılar, ilk dakikalarda yaptıkları basketlerle Celtics'i çökerttiler. Nasıl başlarsa öyle gidiyor Celtics. Ki dün LeBron öyle hayvani bir gününde değildi bunu da göz önüne almak lazım.

Magic'e ise çok yazık oldu ya hakikaten. Pistons bir kez daha nefretimle birlikte saygımı kazandı. Bakın yukarıda Billups'ın yokluğunun takımı ne hale getirdiği yazdım ilk yarının sonunda; hani belki fark yememişlerdi ama ne yapacaklarını bilemez haldelerdi ve Rasheed'in siniri tüm takıma yayılıp hepsini huzursuz etmişti. Ama ikinci yarı ettiler yaptılar aldılar arkadaş maçı. Howard'ın şu maçta kötü gününde olmaya hiç hakkı yok. Hido'da fazla bekledi son pozisyonda ama takıma kazanma umudunu veren de oydu. El insaf, Pistons takımı Billups'dan yoksun oynuyor ve 15 sayı geriden gelip alıyor maçı deplasmanda. Buna izin veriyorsan daha kat etmen gereken çok yol var demektir, buna izin veriyorsan biz daha çok göreceğiz The Palace'ın parkelerini demektir. Harbiden üzüldüm yani olacak iş değil, Howard smaç bile kaçırdı öyle kötü bir günündeydi.

Bir de, Van Gundy çok doğru bir hamle yaptı ama geç yaptı biraz. Hido, Prince ile eşleşirken doğal olarak hiç rahat değildi. Ne zaman ki Hido-Prince, Bogans-Hayes eşleşmelerini tam tersine çevirdi o zaman Hido oynamaya başladı ve kurtuldu Prince'den. Gerçi bu sefer de Bogans hayatının bloklarından birini yedi ama olsun. Pistons'ın çaylak 1 numarası Stuckey'de tam yeni Eddie House bu arada, yani NBA'in ihtiyacı olan son şey a.k. Hiç etrafına bakmadan direkt potaya giden 1 numaralara uyuz oluyorum. İşin ilginci; Pistons için işler Stuckey çıkıp Lindsay Hunter oyuna girince düzelmeye başladı. Direkt Hunter ile başlasalar 15 sayıya çıkar mıydı fark, bunu da merak ediyor insan.

Ama maçı kaybeden Magic'tir yani onu söyleyeyim. Pistons zamanında McGrady'li Magic karşısındaki seride 3-1'den geri dönmüştü ama Magic bunu yapamayacak elbette.
JackRackham

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Playoff dönemi uykumu düzene soktuğuma pişman oldum ama hesaplarıma göre finallerden önce tekrar sabahlamaya başlayacağım. Sabah kalktığımda NBA TV'de Cavs - Celtics maçının tekrarı vardı; bir ara uyku mahmurluğu ile 19 farklık skoru Boston lehine görünce "sokayım böyle rekabete" dedim ancak yüzümü yıkadıktan sonra taşlar yerine oturdu. Oldum olası "statükonun üzerinde" olan takımlardan hoşlanmam. Fenerbahçe'yi tutmaya başladığımızda da böyleydi, Formula 1'deki McLaren ve Ferrari dominasyonuna küfredip "yürü be Trulli" derken de. Bu sebeple son yıllarda NBA'de nefretimi sırasıyla kazanan takımlar Pistons ve Spurs olmuştur - Lakers'ın yeri ayrı, duygusal bağlarım var onlarla. Neyse, uzun lafın kısası, bu seneki playofflardan tek beklentim Boston'ın başarısız olmasıdır. Bu yüzden önce Hawks'ın Celtics'i zorlaması, dün gece de Cavs'ın onları rezil etmesi beni ziyadesiyle mutlu etti. Ayriyeten ilk raundda hayalkırıklığı yaşatan playofflar, konferans yarı finaller ile birlikte biraz rayına oturdu gibi (Magic - Pistons serisi dışında). Hawks - Celtics serisinin 7. maça uzamasından daha şaşırtıcı olan şey, Batı'da hiçbir eşleşmenin bu kadar uzun sürmemesi oluşuydu. Bunda en büyük etken şüphesiz devre arasında Mavs ve Suns'ın yaptığı, bence, hatalı takaslardı. 'Run & Gun' taktiğini en iyi uygulayan takım olan Phoenix, Marion'ın gidişi ve çok daha ağır biri olan Shaq'ın takıma gelmesi ile sıradan bir Avrupa takımına dönmüş gibiydi. Dallas her ne kadar NBA'in sembol isimlerinden birini kadrosuna katmış olsa da; hem daha genç hem de takıma çok katkısı olan iki oyuncusunu kaybetti. Zaten bu takaslardan sonraki maçlar neticesinde ne Suns'ın ne de Mavs'ın (ki bir ara playoffa katılamama riskini bile yaşadılar) playofflarda çok ilerlemeyeceği aşikar olmuştu.

Takas olayından sonra şüphesiz en büyük kazancı Lakers yaşadı. Bynum'ın sezonu kapatmasının ardından ondan çok daha kaliteli bir pivotu takıma kazandırdılar, hem de karşılığında oyuncu kaybetmeden. Zaten Lakers'ın kadro olarak rakiplerine kıyasla zayıf olduğu dönemlerde bile takımı tek başına playofflar'a götürebilecek yetenekte bir Kobe varken, bu sene yanında ekstradan Fisher ve Gasol da var. Bu rotasyonun yanında kenardan oyuna dahil olup da çok olumlu katkılar yapan Farmar, Vujacic, Walton, Turiaf gibi oyuncuları da hesaba katmak lazım. Neticede, 'big 3'ye rağmen bence bu senenin favorisi açık ara Lakers.

Yıllardan beri playoff özlemi çeken bir Knicks taraftarı olarak, gönül Utah Jazz'ı bu sene finallerde görmek ister ama bu da çok zor. Boozer, Williams ve Kirilenko performanslarında bir istikrar yakalayamadığı taktirde bu seri Staples Center'da bitecekmiş gibi gözüküyor. Spurs - New Orleans eşleşmesi ise müthiş geçecek kanımca; Spurs daha dezavantajlı gözükse de ne yapıp edip tecrübesiyle bu seriyi geçebilirmiş gibime geliyor. Tabi ŞL çeyrek final çekimlerinde bir tane bile isabet tutturamamış birinin tahminlerine ne derece güvenmek doğru olur o da ayrı bir tartışma konusu.

Daha fazla uzatmayayım; neticede bu seneki playofflarda başarılı olmanın en önemli kıstası deplasmanda maç kazanmak. Özellikle Garden'da oynanacak maçlar finallerin kaderini belirleyecektir.
DEJ-A

MesajTarih: Pts 12.05.2008 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Deplasmanlarda maç veren takım,zaten saha avantajını kullanamamış ve büyük oranda kaybetmiş takım olacaktır ve oluyorda.Bu yüzden iç saha da maç vermek zor olduğu kadar , dış sahada maç almak çok daha bir zor.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
1000mirrors

MesajTarih: Pts 12.05.2008 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Phoenix' in Shaq' ı alması bence açık bir hataydı. Takımın oyunu tamamen tempoya ve rakip sete yerleşmeden bulunan şutlara dayalı, tutup O' neal gibi yaşlı ve yavaş bir pivotu alarak zaten yıllardır üzerine oynadıkları sistemi bozduklarını kendileri kabullenmiş oldular.
Bence daha genç ve savunmacı bi iki uzunla çok daha iyi yerlere gelebilirlerdi.
Mavs deyince açıkçası ben Kidd' in takıma bir şeyler katabileceğini umardım. Hayal kırıklığına uğradım ama olsun gönüllerin şampiyonu dallas.
Cantstandya

MesajTarih: Sal 13.05.2008 0:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet, uykusunu almış vaziyette Cavs - Celtics maçını beklerken yazmaktan daha uygunu olamazdı sanırım. Sabahleyin 2 maçın da bitiminin ardından yazacaktım ama beklediğim iyi olmuş. Biraz kıyak kafayla maç izliyorsanız aklınıza yazacak çok şey geliyor. Tamamen ayıkken de geliyor gerçi, ayrı. Not defteri ile izleyeceğim maçları neredeyse, öylesine bindi kafama yazacağım şeyler ama eminim hatırlayamayacaklarım olacaktır.. Very Happy

Abiler şimdi öncelikle pozisyonu izlemiş olanlara sormak istiyorum, zira Kaan Kural ve Murat Kosova, Ronnie Price'ın pozisyonunda yapılan harekete "2 teknik faul değil 1 teknik faullüktü, Lakers'lı Turiaf'ın oyundan atılması hataydı" dedi. Bir pozisyonun 2 teknik faul sınırında değerlendirilmesi için daha ne olması gerekir yahu? Sizin görüşlerinizi de merak ediyorum, özellikle Kadir'in.. Very Happy Yani pozisyon ilk geliştiğinde normal hızda izlerken irkildim ama orada Price'ın kafasını parkeye vuruşunu görmemiştim, sonra tekrarında görünce oha dedim ya. 3. maçta LeBron'a yapılan bir faul vardı 3 saniye koridorundan penetre ederken. Ona nasıl ayaklandı millet, ki eyvallah sert fauldü, ama şu pozisyon zavallı Price'a değil de LeBron'a olsa 1 ay manşetlerden düşmezdi. Neyse bunu geçeyim. Herifin kafasına 4 dikiş atıldı ve evrim geçirircesine şişti ama oyuna dönerek Walton'a öyle bir blok yaptı ki, vallahi billahi ayağa kalktım, Prince'in bloğunun ardından 2 gece üst üste 2 harika blok izledik.

Ama gelelim Kobe'ye. Şimdi ben bel rahatsızlığı yaşayan bir insanım zaman zaman, elimde olmadan uyku arasında aldığım ters bir pozisyon bir kaç gün hareketlerimin kısıtlanmasına yol açabiliyor. İşte bu yüzden Kobe'nin şu maçtaki performansını Jordan'ın 40 derecelik performansı (Ki zaten bunu Kaan Kural'da söyledi) ve -yanlış hatırlamıyorsam- Elgin Baylor'un neredeyse acıdan kopmakta olan bacağıyla oynadığı maçtaki performansı ile eşit yere koymasam da çok yaklaştırıyorum. Çünkü bu sinir sıkışması ve kuzenlerine bağlı bel kısmından hareket kısıtlanması olayını anca yaşayan bilir; ve yoldaki adamın yürüyüşünden bile benzer bir acıyı çektiğini anlayacak hale gelirsiniz bir süre sonra. İşte ben de izlerken adımlarını atışından, yürüyüşünden ve koşuşundan nasıl bir acı çektiğini zihnimde canlandırmakta zorlanmadım.

Fakat herif katıksız bir hayvan tabii; ben o durumda yatakta dönmeye çalıştığımda inlerken, herif son saniye fade-awayi atıyor filan. Neyse hepimiz kardeşiz. Helal olsun bir kez daha, neredeyse triple double yapıyordu. Uzun zamandır Lakers'a böyle sempati duymamıştım zaten anasını satayım ama yine de Jazz aldı iyi oldu. Memo çok yüzdesiz oynuyor ama Deron Williams hakikaten süperdi. Takımdaki tek noksan Kyle Korver'ın hallaç pamuğu misali savunması gibi gözüküyordu ama Jerry Sloan hiç çabalamıyor abi kendini yenilemeye. 20 senedir aynı setleri izliyor o salonu dolduranlar. Zaten medya açısından da garip kalmış bir yer Salt Lake City ve Utah; ne öyle ünlüsü var ne de etkili bir medyası. Ama alayından öte bir şeyleri var: Matt Harpring'in kızı. Olamaz böyle bir tatlılık ahaha.

Spurs maçının ise ikinci yarısını tam izlemedim valla, 3. çeyrekten bir kaç dakika izledim yattım. Ulan başa baş gidiyorlardı ama sonradan kopmuş. Chandler ne oldu sana gözüm, San Antonio'nun Mark Cuban tarafından çokça övülen nehrinin havası iyi gelmedi sanırım. Bowen'da Peja'nın ağzına sıçmış afedersiniz. Evet 2,5 saat kadar bir şey var; ulan Celtics adam gibi oyna da beklediğimize değsin bu sefer. Vallahi ayıp oluyor.
Tasiyici_Cats

MesajTarih: Sal 13.05.2008 0:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

iüüüüf
songlessbird

MesajTarih: Sal 13.05.2008 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ray Allen ve Paul Pierce özellikle dökülüyor. Pierce yaptığı açıklamada normalde soktuğum şutlar girmiyor gibi çaresizlik içinde bir ifade kullandı. Buna rağmen Cavs'ı geçebilirler ama Pistons'u bilemem yani Garden'daki maçta kudurmuş bir Pistons maç alabilir. Öbür tarafta ise San Antonio acaba Hornets'i nasıl durdurabileceğini çözdümü yoksa ev sahibi olmanın avantajını mı iyi kullandı. Ginobili ilk beşte başlıyor son maçlarda onun etkisi mi göreceğiz. Kobe Jazz maçında süperdi ama maçın sonunda o kadar bencil olmamalıydı çok zorladı yani yanında o kadar formda Odom varken .
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 149, 150, 151 ... 157, 158, 159  Sonraki
150. sayfa (Toplam 159 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız