| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
gorona_arxebo Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Oct 01, 2007 Mesajlar: 799 Nerden: oto atelyesinden
|
Tarih: Pts 07.04.2008 2:23 Mesaj konusu: |
|
|
buarada barışın golünü akşam gördüm. aynı benim buakşam g.t kadar halısahada attığım gol gibiymiş  _________________ Şunun bunun yardımından kuvvet almak istiyorsanız, bu gününüzü bilmem ama geleceğiniz çok kötüdür.
ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Cum 11.04.2008 2:17 Mesaj konusu: |
|
|
yattara'nın sözleşmesi 2012'ye kadar uzatıldı. hayırlı uğurlu ola. transfer başladı sayılır bu haberle birlikte _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
bir boşluk ki nasıl insanla dolsun...
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 11.04.2008 4:41 Mesaj konusu: |
|
|
vaşşşşşşş iyi oldu iyi  _________________ Şunun bunun yardımından kuvvet almak istiyorsanız, bu gününüzü bilmem ama geleceğiniz çok kötüdür.
ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr 13.04.2008 5:30 Mesaj konusu: |
|
|
çoook etkisiz bi futbol oynadık. maça gtmek için evden çıktığımdan beri ancak eve gelebildim ve saat sabahın 5 buçuğu. hala maçı izlediğim mekandaki eşşoolueşşek gs liler sinirlerimi bozmakta. gs çok gol kaçırdı, bide üstüne bizimkilerin kazmalığı eklenince ortaya tadından yenmeyen bi maç çıktı.
allahoım nasıl düştük bu hallere.. _________________ Şunun bunun yardımından kuvvet almak istiyorsanız, bu gününüzü bilmem ama geleceğiniz çok kötüdür.
ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
marzaleka

Kayıt: Oct 25, 2006 Mesajlar: 691 Nerden: belli olmuyor ya...
|
Tarih: Sal 15.04.2008 17:50 Mesaj konusu: |
|
|
yalnız dö lavuk hakem bir golümüzü vermedi. _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 15.04.2008 19:40 Mesaj konusu: |
|
|
o gol tartışılır. hasanın kafasına değdimi değmedimi belli olmuyo. ama bide şu varki tv den bile belli olmayan bi pozisyonda yan hakemin görüp direk çalmasıda ilginç. madem tv den daha iyi görebiliyorsunuz başka zaman niye kör kesiliyosunuz diyesi geliyor insanın.. _________________ Şunun bunun yardımından kuvvet almak istiyorsanız, bu gününüzü bilmem ama geleceğiniz çok kötüdür.
ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Sal 15.04.2008 19:57 Mesaj konusu: |
|
|
| ben o pozisyonu yayıncı kuruluşun programından defalarca izledim, ofsayt beyler, trabzonlu oyuncunu kafasına değiyor top, baştan ben de değmedi diye görmüştüm ama top yön değiştiriyor hafiften, onu da topun kafasına dokunduğu trabzonlu oyuncunun hemen arkasında olan servetin top trabzonlu oyuncunu kafaya değmesinden sonraki hareketlerinden anlayabiliyoruz, top trabzonlu oyuncuya değmese servet topu beklediği gibi karşılayacaktı fakat topun trabzonlu oyuncuya değip yön değiştirmesi serveti de şaşırttı, bir de o pozisyonu yan hakemin bizden daha rahat keseceğini düşünüyorum çünkü kamera pozisyona üstten bakıyor, yan hakem ise topun düştüğü açıdan olaya hakim, biraz uzun bi açıklama oldu ama o pozisyon ofsayt yani müsterih olabilirsiniz... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 15.04.2008 21:40 Mesaj konusu: |
|
|
gerçekten ofsaytsa sorun yok, sen zaten kesin yazmışsan ofsayttır  _________________ Şunun bunun yardımından kuvvet almak istiyorsanız, bu gününüzü bilmem ama geleceğiniz çok kötüdür.
ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Sal 15.04.2008 22:46 Mesaj konusu: |
|
|
yav ofsayt olsa ne olmasa ne. gol atmayı hakeden bi oyun oynuyo muyuz? şu sezon bir an önce bitsin. transferler gelsin. yeni bi takım görelim artık _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Sal 15.04.2008 22:47 Mesaj konusu: |
|
|
Yanlışsa hepimize muhlama ısmarlayacak, öyle dedi.. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş 16.04.2008 0:23 Mesaj konusu: |
|
|
galibiyeti haketmedik zaten onda hemfikiriz. buarada wolsburg'dan kaleci simonu getirmişiz, kesin kararını trabzonu ve tesisleri gördükden sonra vercekmiş simon. bildiğim bi kaleci değildir, iyimidir sizce ??!
buarada o ofsayt tartışmalı pozisyonun bende ömrübillah unutamıcağım bi anısı var, allah kimseye öyle anılar bıraktırmasın.. _________________ Şunun bunun yardımından kuvvet almak istiyorsanız, bu gününüzü bilmem ama geleceğiniz çok kötüdür.
ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
necroshine

|
Tarih: Çrş 16.04.2008 1:16 Mesaj konusu: |
|
|
| gorona_arxebo demiş ki: | galibiyeti haketmedik zaten onda hemfikiriz. buarada wolsburg'dan kaleci simonu getirmişiz, kesin kararını trabzonu ve tesisleri gördükden sonra vercekmiş simon. bildiğim bi kaleci değildir, iyimidir sizce ??!
buarada o ofsayt tartışmalı pozisyonun bende ömrübillah unutamıcağım bi anısı var, allah kimseye öyle anılar bıraktırmasın.. |
Ben birkaç maçını izlemiştim iyi bir kaleci zaten suan boş olan kaleye kim gelse iyi olur.Simon 3-4 yıl hizmet verip yanında Onur'u da yetiştirse uzun yıllar kalede sorun cekmeyiz.Karadeniz'i gezipte begenmezse artık gelmesin zaten Bu arada Marce Trabzonspor'u çok övmüş Simon'a hayret _________________ Biz hayatta iki şeyden çekmişiz zaten;
Bir Mahmut Hoca;
İki Trabzonspor. |
|
| Başa dön |
|
 |
necroshine

|
Tarih: Sal 22.04.2008 1:46 Mesaj konusu: |
|
|
Bir haftadır hiçbirşey yazanda yok takım kötü umut yok artık maçları bile izlemiyorum.Ulan nuri ulan ziya hep sizin sucunuz _________________ Biz hayatta iki şeyden çekmişiz zaten;
Bir Mahmut Hoca;
İki Trabzonspor. |
|
| Başa dön |
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Sal 22.04.2008 12:48 Mesaj konusu: |
|
|
son 2 maça ben de hiç bakmadım merak da etmedim merak edilecek bişeyi de kalmadı zaten.
şu yeni sezon öncesi transferler olsa da takım kökten değişse, belki bi yeni heyecan gelirdi bizlere de _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |
marzaleka

|
Tarih: Sal 22.04.2008 15:52 Mesaj konusu: |
|
|
ben yine pek ümitli değilim,önümüzdeki sezon da 10. haftadan havlu atarız. _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
necroshine

|
Tarih: Prş 24.04.2008 14:08 Mesaj konusu: |
|
|
Selçuk Aydın'dan TS taraftarına
Selçuk Aydın, Güney Afrikalı Lucky Lewele'yi yenerek kıtalararası kemeri almak istediğini söyledi.
Türk boksör Selçuk Aydın, Dünya Boks Konseyi (WBC) Kıtalararası Boks Şampiyonası yarı orta sıklette, Güney Afrikalı Lucky Lewele'yi yenerek kıtalararası kemeri almak istediğini söyledi.
Selçuk Aydın, Trabzon'a gelerek 26 Nisan Cumartesi günü Güney Afrikalı rakibiyle 19 Mayıs Spor Salonu'nda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Profesyonel boks hayatını Almanya'da sürdüren ve 'Mini Tyson' lakabı ile anılan Selçuk Aydın, bu maça çıkabilecek seviyeye kadar çok çalıştığını ve kendisinde emeği bulunanlara teşekkür ettiğini belirtti.
Arena Boks Promotion'un düzenlediği organizasyonla Trabzon halkının önüne çıkma fırsatı yakaladığını ifade eden Selçuk Aydın, ''Bir yıl içinde beklenenin çok üstün performans sergiledim. Onlar da bunu göz önünde bulundurarak maçı burada yapma kararı aldılar. Beni halkımın yanına getirdiler. Böylesi önemli bir gecede mutlu bir sona ulaşmak istiyorum. İnşallah kemeri kazanan ben olacağım'' dedi.
Trabzon halkının desteğini beklediğini kaydeden Selçuk Aydın, ''Salon en fazla 2 bin kişi alıyor. Maça çok büyük bir talep var. İnşallah halkımıza güzel bir gece yaşatacağız'' diye konuştu.
-''SELÇUK AYDIN'IM''-
Kendisine 'Mini Tyson' denmesinin gurur verici olduğunu fakat kimsenin taklidi olmak istemediğini ifade eden Selçuk Aydın, şöyle devam etti:
''Tipik bir Trabzonluyum. Ringe çıktığım zaman çok hırslıyım. Rakiplerime saldırıyorum. Böyle olduğum için de beni Tyson'a benzetiyorlar. Böyle büyük bir boksöre benzetilmek gurur verici ama ben Selçuk Aydın'ım.''
Amatör olarak 14 yıl boks yaptığını kaydeden Selçuk Aydın, ''Artık seyirci baskısını üzerimden attım. Kendi evimde oynayacağım için mutluyum. Ringe çıktığımda köşedeki antrenörümü duyarım, onun haricinde başka bir ses duymam'' diye konuştu.
-''TRABZONSPOR KÖTÜ DÖNEMDEN GEÇİYOR''-
Selçuk Aydın, Trabzonspor'un son günlerde başarısız olması nedeniyle kentte daha çok boks maçının konuşulmasına ilişkin olarak ise, ''Trabzonspor büyük bir takım, kimse umudunu yitirmesin. Kötü bir dönemden geçiyor ama ilerleyen dönemlerde tekrar başarılar yakalayacaktır. Ligde layık olduğu yere gelecektir. Ben de kentime layık olmak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum'' diye konuştu.
 _________________ Biz hayatta iki şeyden çekmişiz zaten;
Bir Mahmut Hoca;
İki Trabzonspor. |
|
| Başa dön |
|
 |
marzaleka

|
Tarih: Prş 24.04.2008 14:48 Mesaj konusu: |
|
|
vay be,bir spor dalında başarılı olduğumuzu sanmıyordum  _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
necroshine

|
Tarih: Prş 24.04.2008 21:54 Mesaj konusu: |
|
|
Cernat Trabzonspor'da
CARNET TAMAM SIRADA RUKVİNA VAR
Trabzonspor'da transfer sürüyor. Bordo Mavili ekibin kurmayları Belçika ve Hırvatistan'da transfer için yoğun temas halindeler. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Yönetici Muammer Saka teknik direktör Ersun Yanal ile birlikte dün akşam Hajduk Splitte izledikleri Romen oyun kurucu Florin Cernat'in transferini gerçekleştirdiler.Bu gün yapılan görüşmelerde Carnet'in bonservis sorunu çözülürken bu futbolcuyla da kesin anlaşma sağlandı.Bordo mavililer aynı takımda forma giyen golcü Ante Rukvina'nın transferi içinde çalışmalarını sürdürüyorlar.Romen futbolcu Carnet'te bir son dakika pürüzü yaşanmaması halinde bu futbolcuyla Hırvatistan'da sözleşme imzalanacak.
BAŞKAN COLMON'A GİTTİ .
Trabzonspor başkanı Sadri Şener'in Hırvatistan'dan gelen iyi haberle yüzü gülerken apar topar Belçika'nın Germinal Bearschot Antvrepp takımında forma giyen 22 yaşandaki Arjantinli ön liberosu Gustavo Colman 'un transferin bitirmek üzere bu akşam Belçika'ya gitti. Hırvatistan'da bulunan asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu da yarın mali Sayman Mahmut Aksu ile birlikte Belçika'ya geçerek Başkan Şenerle buluşacak.Hırvatistan'da kalan yönetici Muammer Saka ise Hajduk Split'in golcüsü Rukvina'nın transferi için Hırvatistan'da kaldı, Başkan Sadri Şener ve yöneticiler yarın Colman için Germinal BA kulübüyle masaya oturacak.İki kulüp arasında büyük oranda anlaşma sağlandığı ve bu transferinde bitmesinin an meselesi olduğu gelen bilgiler arasında _________________ Biz hayatta iki şeyden çekmişiz zaten;
Bir Mahmut Hoca;
İki Trabzonspor. |
|
| Başa dön |
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Prş 24.04.2008 22:35 Mesaj konusu: |
|
|
haberlerin doğru olmasını umuyorum, özellikle cernat haberinin _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

|
Tarih: Prş 24.04.2008 23:19 Mesaj konusu: |
|
|
| Yeni yönetiminiz önümüzdeki sezon için doğru transferler yapacakmış gibi. |