Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Trabzonspor
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Trabzonspor
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 103, 104, 105 ... 131, 132, 133  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
gorona_arxebo
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pts 07.04.2008 2:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

buarada barışın golünü akşam gördüm. aynı benim buakşam g.t kadar halısahada attığım gol gibiymiş Very Happy
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hasanayvenli

MesajTarih: Cum 11.04.2008 2:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yattara'nın sözleşmesi 2012'ye kadar uzatıldı. hayırlı uğurlu ola. transfer başladı sayılır bu haberle birlikte
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
gorona_arxebo

MesajTarih: Cum 11.04.2008 4:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

vaşşşşşşş iyi oldu iyi Smile
gorona_arxebo

MesajTarih: Pzr 13.04.2008 5:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çoook etkisiz bi futbol oynadık. maça gtmek için evden çıktığımdan beri ancak eve gelebildim ve saat sabahın 5 buçuğu. hala maçı izlediğim mekandaki eşşoolueşşek gs liler sinirlerimi bozmakta. gs çok gol kaçırdı, bide üstüne bizimkilerin kazmalığı eklenince ortaya tadından yenmeyen bi maç çıktı.

allahoım nasıl düştük bu hallere..
marzaleka

MesajTarih: Sal 15.04.2008 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yalnız dö lavuk hakem bir golümüzü vermedi.
gorona_arxebo

MesajTarih: Sal 15.04.2008 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

o gol tartışılır. hasanın kafasına değdimi değmedimi belli olmuyo. ama bide şu varki tv den bile belli olmayan bi pozisyonda yan hakemin görüp direk çalmasıda ilginç. madem tv den daha iyi görebiliyorsunuz başka zaman niye kör kesiliyosunuz diyesi geliyor insanın..
Josephking_1903

MesajTarih: Sal 15.04.2008 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben o pozisyonu yayıncı kuruluşun programından defalarca izledim, ofsayt beyler, trabzonlu oyuncunu kafasına değiyor top, baştan ben de değmedi diye görmüştüm ama top yön değiştiriyor hafiften, onu da topun kafasına dokunduğu trabzonlu oyuncunun hemen arkasında olan servetin top trabzonlu oyuncunu kafaya değmesinden sonraki hareketlerinden anlayabiliyoruz, top trabzonlu oyuncuya değmese servet topu beklediği gibi karşılayacaktı fakat topun trabzonlu oyuncuya değip yön değiştirmesi serveti de şaşırttı, bir de o pozisyonu yan hakemin bizden daha rahat keseceğini düşünüyorum çünkü kamera pozisyona üstten bakıyor, yan hakem ise topun düştüğü açıdan olaya hakim, biraz uzun bi açıklama oldu ama o pozisyon ofsayt yani müsterih olabilirsiniz...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gorona_arxebo

MesajTarih: Sal 15.04.2008 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gerçekten ofsaytsa sorun yok, sen zaten kesin yazmışsan ofsayttır Smile
hasanayvenli

MesajTarih: Sal 15.04.2008 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yav ofsayt olsa ne olmasa ne. gol atmayı hakeden bi oyun oynuyo muyuz? şu sezon bir an önce bitsin. transferler gelsin. yeni bi takım görelim artık
Başa dön
Cantstandya

MesajTarih: Sal 15.04.2008 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yanlışsa hepimize muhlama ısmarlayacak, öyle dedi..
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gorona_arxebo

MesajTarih: Çrş 16.04.2008 0:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

galibiyeti haketmedik zaten onda hemfikiriz. buarada wolsburg'dan kaleci simonu getirmişiz, kesin kararını trabzonu ve tesisleri gördükden sonra vercekmiş simon. bildiğim bi kaleci değildir, iyimidir sizce ??!

buarada o ofsayt tartışmalı pozisyonun bende ömrübillah unutamıcağım bi anısı var, allah kimseye öyle anılar bıraktırmasın..
necroshine

MesajTarih: Çrş 16.04.2008 1:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gorona_arxebo demiş ki:
galibiyeti haketmedik zaten onda hemfikiriz. buarada wolsburg'dan kaleci simonu getirmişiz, kesin kararını trabzonu ve tesisleri gördükden sonra vercekmiş simon. bildiğim bi kaleci değildir, iyimidir sizce ??!

buarada o ofsayt tartışmalı pozisyonun bende ömrübillah unutamıcağım bi anısı var, allah kimseye öyle anılar bıraktırmasın..

Ben birkaç maçını izlemiştim iyi bir kaleci zaten suan boş olan kaleye kim gelse iyi olur.Simon 3-4 yıl hizmet verip yanında Onur'u da yetiştirse uzun yıllar kalede sorun cekmeyiz.Karadeniz'i gezipte begenmezse artık gelmesin zaten Smile Bu arada Marce Trabzonspor'u çok övmüş Simon'a hayret
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
necroshine

MesajTarih: Sal 22.04.2008 1:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bir haftadır hiçbirşey yazanda yok takım kötü umut yok artık maçları bile izlemiyorum.Ulan nuri ulan ziya hep sizin sucunuz
Başa dön
hasanayvenli

MesajTarih: Sal 22.04.2008 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

son 2 maça ben de hiç bakmadım merak da etmedim merak edilecek bişeyi de kalmadı zaten.
şu yeni sezon öncesi transferler olsa da takım kökten değişse, belki bi yeni heyecan gelirdi bizlere de
Başa dön
marzaleka

MesajTarih: Sal 22.04.2008 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben yine pek ümitli değilim,önümüzdeki sezon da 10. haftadan havlu atarız.
necroshine

MesajTarih: Prş 24.04.2008 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Selçuk Aydın'dan TS taraftarına

Selçuk Aydın, Güney Afrikalı Lucky Lewele'yi yenerek kıtalararası kemeri almak istediğini söyledi.

Türk boksör Selçuk Aydın, Dünya Boks Konseyi (WBC) Kıtalararası Boks Şampiyonası yarı orta sıklette, Güney Afrikalı Lucky Lewele'yi yenerek kıtalararası kemeri almak istediğini söyledi.

Selçuk Aydın, Trabzon'a gelerek 26 Nisan Cumartesi günü Güney Afrikalı rakibiyle 19 Mayıs Spor Salonu'nda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Profesyonel boks hayatını Almanya'da sürdüren ve 'Mini Tyson' lakabı ile anılan Selçuk Aydın, bu maça çıkabilecek seviyeye kadar çok çalıştığını ve kendisinde emeği bulunanlara teşekkür ettiğini belirtti.

Arena Boks Promotion'un düzenlediği organizasyonla Trabzon halkının önüne çıkma fırsatı yakaladığını ifade eden Selçuk Aydın, ''Bir yıl içinde beklenenin çok üstün performans sergiledim. Onlar da bunu göz önünde bulundurarak maçı burada yapma kararı aldılar. Beni halkımın yanına getirdiler. Böylesi önemli bir gecede mutlu bir sona ulaşmak istiyorum. İnşallah kemeri kazanan ben olacağım'' dedi.

Trabzon halkının desteğini beklediğini kaydeden Selçuk Aydın, ''Salon en fazla 2 bin kişi alıyor. Maça çok büyük bir talep var. İnşallah halkımıza güzel bir gece yaşatacağız'' diye konuştu.

-''SELÇUK AYDIN'IM''-

Kendisine 'Mini Tyson' denmesinin gurur verici olduğunu fakat kimsenin taklidi olmak istemediğini ifade eden Selçuk Aydın, şöyle devam etti:
''Tipik bir Trabzonluyum. Ringe çıktığım zaman çok hırslıyım. Rakiplerime saldırıyorum. Böyle olduğum için de beni Tyson'a benzetiyorlar. Böyle büyük bir boksöre benzetilmek gurur verici ama ben Selçuk Aydın'ım.''
Amatör olarak 14 yıl boks yaptığını kaydeden Selçuk Aydın, ''Artık seyirci baskısını üzerimden attım. Kendi evimde oynayacağım için mutluyum. Ringe çıktığımda köşedeki antrenörümü duyarım, onun haricinde başka bir ses duymam'' diye konuştu.

-''TRABZONSPOR KÖTÜ DÖNEMDEN GEÇİYOR''-

Selçuk Aydın, Trabzonspor'un son günlerde başarısız olması nedeniyle kentte daha çok boks maçının konuşulmasına ilişkin olarak ise, ''Trabzonspor büyük bir takım, kimse umudunu yitirmesin. Kötü bir dönemden geçiyor ama ilerleyen dönemlerde tekrar başarılar yakalayacaktır. Ligde layık olduğu yere gelecektir. Ben de kentime layık olmak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum'' diye konuştu.

Başa dön
marzaleka

MesajTarih: Prş 24.04.2008 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

vay be,bir spor dalında başarılı olduğumuzu sanmıyordum Laughing
necroshine

MesajTarih: Prş 24.04.2008 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Cernat Trabzonspor'da
CARNET TAMAM SIRADA RUKVİNA VAR

Trabzonspor'da transfer sürüyor. Bordo Mavili ekibin kurmayları Belçika ve Hırvatistan'da transfer için yoğun temas halindeler. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Yönetici Muammer Saka teknik direktör Ersun Yanal ile birlikte dün akşam Hajduk Splitte izledikleri Romen oyun kurucu Florin Cernat'in transferini gerçekleştirdiler.Bu gün yapılan görüşmelerde Carnet'in bonservis sorunu çözülürken bu futbolcuyla da kesin anlaşma sağlandı.Bordo mavililer aynı takımda forma giyen golcü Ante Rukvina'nın transferi içinde çalışmalarını sürdürüyorlar.Romen futbolcu Carnet'te bir son dakika pürüzü yaşanmaması halinde bu futbolcuyla Hırvatistan'da sözleşme imzalanacak.

BAŞKAN COLMON'A GİTTİ .

Trabzonspor başkanı Sadri Şener'in Hırvatistan'dan gelen iyi haberle yüzü gülerken apar topar Belçika'nın Germinal Bearschot Antvrepp takımında forma giyen 22 yaşandaki Arjantinli ön liberosu Gustavo Colman 'un transferin bitirmek üzere bu akşam Belçika'ya gitti. Hırvatistan'da bulunan asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu da yarın mali Sayman Mahmut Aksu ile birlikte Belçika'ya geçerek Başkan Şenerle buluşacak.Hırvatistan'da kalan yönetici Muammer Saka ise Hajduk Split'in golcüsü Rukvina'nın transferi için Hırvatistan'da kaldı, Başkan Sadri Şener ve yöneticiler yarın Colman için Germinal BA kulübüyle masaya oturacak.İki kulüp arasında büyük oranda anlaşma sağlandığı ve bu transferinde bitmesinin an meselesi olduğu gelen bilgiler arasında
Başa dön
hasanayvenli

MesajTarih: Prş 24.04.2008 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

haberlerin doğru olmasını umuyorum, özellikle cernat haberinin
Başa dön
rostocker

MesajTarih: Prş 24.04.2008 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yeni yönetiminiz önümüzdeki sezon için doğru transferler yapacakmış gibi.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 103, 104, 105 ... 131, 132, 133  Sonraki
104. sayfa (Toplam 133 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız